29 / 04 / 2024

3K Tesis Yönetim ve İşletim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3K Tesis Yönetim ve İşletim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

3K Tesis Yönetim ve İşletim Hizmetleri Limited Şirketi, Erdal Aydeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Haziran 2014 tarihinde Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.



3K Tesis Yönetim ve İşletim Hizmetleri Limited Şirketi, Erdal Aydeniz tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Haziran'da kuruldu. 


3K Tesis Yönetim ve İşletim Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; 1-      Her türlü tesis, bina ve ofisin yöneticiliğini üstlenmek ve yöneticilik ile ilgili kuruluş ve yönetimin her aşaması için danışmanlık hizmetleri sunmak. 2-      Her türlü tesis, bina ve ofisin ve bunlara ait elektrik mekanik elektronik sistem ve ekipmanlarının bakım onarım işlemini gerçekleştirmek. 3-      Müşteri firmalarının ana faaliyet konuları dışında kalan, temizlik, nakliye, taşıma kat hizmetleri ve yemek hizmetleri gibi burada adı geçen ve geçmeyen her türlü destek hizmetlerini sunmak. 4-      Her türlü tesis bina ve ofisin peyzaj bahçe ve bitki bakımı işlerini gerçekleştirmek. 5-      Her türlü tesis bina ve ofisin inşaat, dekorasyon, taahhüt, yenileme, kontrollük, mühendislik ve teknik danışmanlık işlerini gerçekleştirmek. 6-      Her türlü tesis bina ve ofisin otomasyon ve güvenlik sistemlerinin kurulması, geliştirilmesi, ve işletilmesi faaliyetlerini sunmak. 7-      Ulusal ve uluslar arası standart ve kodlara ilişkin danışmanlık eğitim tasarımı yapmak. 8-      Her türlü tesis bina ve ofisin sigorta danışmanlık hizmetlerini ve risk analizi hizmetlerini gerçekleştirmek, gereken durumlarda bilirkişi olarak hizmet vermek. 9-      Her türlü tesis bina ve ofisin iş güvenliği ve işçi sağlığı ve genel emniyet ve güvenlik analizlerini yapmak, eğitim ve danışmanlık hizmeti vermek. 10-  Yurt içinde ve yurt dışındaki tüm özel ve resmi kuruluşların, belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, plaza ve iş merkezlerinin, sanayi ve tarım fabrikalarının iç mekan ve dış çevre temizliği, çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma-ayıklama tesisleri kurmak. 11-  Her türlü temizlik madde ve malzemeleri ile temizlik makineleri almak, satmak. 12-  Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ve aksesuarlarını almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 13-  Her türlü yangın algılama sistemleri, gaz algılama sistemleri, hırsızlık alarm sistemleri, kapalı devre güvenlik sistemleri, yangın söndürme sistemlerinin ithalatı, ihracatı, satışı, montajı,bakımını yapmak. 14-  Güvenlik ve korumaya ilişkin tüm elektronik, optik, audiovisual mekanik cihaz, kameralar ve monitörler almak, satmak. 15-  Her türlü otobüs, midibüs ile yolcu, personel ve öğrenci taşımacılığı yapabilir,  yurt içi ve yurt dışı turlar ve geziler tertipleyebilir. Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir,ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir.Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhit, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Konusunun gerçekleşmesi için her cins nakil vasıtalarını alır, kiralar, işletir ve satabilir.



Geri Dön