Kent Haberleri

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunacaÖzellikle promosyon ödemelerinin etkili olduğu bu trendde, bankalar yeni müşteriler kazanmak için birbirleriyle yarışıyorlar

Bankacılık sektörü rekabetin yoğun olduğu bir sektördür ve bankalar, çeşitli kampanyalarla müşterilerini kendilerine çekmeye çalışmaktadır. Özellikle promosyon ödemelerinin etkili olduğu bu trendde, bankalar yeni müşteriler kazanmak için birbirleriyle yarışıyorlar. Ramazan ayına yaklaşırken, bankalar da faizsiz kredi ve nakit avans kampanyalarını duyurmaktadır. Bu kampanyalar arasında yer alan faizsiz bayram kredisi, ihtiyaç sahiplerine büyük bir fırsat sunmaktadır. Faizsiz bayram kredisi almak için hangi bankaların bu krediyi verdiği ve nasıl başvuru yapılabileceği hakkında bilgi edinmek mümkündür. Peki, faizsiz bayram kredisi nasıl alınır ve hangi bankalar bu krediyi veriyor?

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!..İşte bütün ayrıntılar...

Tüketicilerin borç yükü, hayat pahalılığı, yükselen fiyatlar, artan kira ve fatura bedelleri gibi nedenlerle hızla artmaktadır. Bankalar, bu yükü hafifletmek için çeşitli paketler sunmaktadır. Ancak, vatandaşlar zaten borçlu olduklarını belirtmekte ve bu nedenle bazı bankalar, acil ve küçük ihtiyaçlar için yüzde 0 faizli kredi kampanyaları düzenlemektedir. Ramazan ayının başlamasına kısa bir süre kala, bayram günlerine özel kampanyalar da başladı ve faizsiz bayram kredisi veren bankalar açıklandı.

FAİZSİZ KREDİ VEREN BANKALAR AÇIKLANDI!

Bankalar yeni müşteriler çekmek için sık sık yeni kampanyalar düzenlerler. Son olarak belli bir tutara kadar faizsiz kredi çekebileceğiniz bir kampanya duyuruldu. Ramazan Bayramı öncesi vatandaşlar 20.000 TL'ye kadar faizsiz kredi ve nakit avans imkanlarından yararlanabiliyor. 5 ila 12 ay vade seçenekleriyle faizsiz bayram kredisi fiyatları 10.000 TL ile 20.000 TL arasında değişiyor. Bayram kredisi veren bankalar aşağıdaki gibidir:

Akbank’ın sunduğu kredi 10.000 TL ve 12 ay vade

QNB Finansbank’ın sunduğu kredi 20.000 TL ve 12 ay vade

Yapı Kredi’nin sunduğu kredi 10.000 TL ve 6 ay vade

İş Bankası’nın sunduğu kredi 10.000 TL ve 5 ay vade

FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI!

Bankalar genellikle birçok kampanyayı ilişkilendirebilir ancak bazen bir kampanyadan yararlanan müşteriler diğerinden yararlanamayabilir. Örneğin Akbank'ın 10.000 TL faizsiz kredisinin nakit avans ile birleştirilip birleştirilemeyeceği tamamen bankanın belirlediği limitlere bağlıdır. Faizsiz bayram kredisi almak için gereken koşullar şunlar:

Bankaların yeni müşterisi olmak

Görüntülü görüşme ile müşteri olmak,

1 Mart 2023 ile 31 Mart 2023 arasında bankalara katılmak,

Kredi kartı başvurusu yapmak (Akbank kredisi için geçerli değildir)

Banka şart ve koşulları genellikle bu şekilde sunuluyor. Başvurular, kredi değerlendirme kurulu değerlendirmesinden sonra hesaplara tanımlanır ve taksitlendirilir.

Milyonlarca İlkokul, ortaokul, lise öğrencisine güzel haber! Başvurana 1611 TL para verilecek!
TCKN 0, 2, 4, 6, 8 olanlar hemen baksın! Her haneden bir kişi bile olsa başvursun! 
Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank peş peşe son dakika vererek açıkladı! Acilen bakın, sakın kaçırmayın!