01 / 05 / 2024

42 Maslak Konutları'nda 5 milyon dolara penthouse!

42 Maslak Konutları'nda 5 milyon dolara penthouse!

İngiliz Chapman Taylor ve Piramit Mimarlık 'tan Turgut Toydemir 'in hayata geçirdiği 42 Maslak Projesi'nde yer alan penthouse dairelerin fiyatları 5 milyon dolardan başlıyor ve 7 milyon 500   bin dolara kadar çıkıyor



42 Maslak Projesi, Bay İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 2010 Ekim 'de inşasına başlanılan projenin 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor. 430 rezidans daire, 14 tower penthouse, 5 yıldzlı otel, ofis ve alışveriş merkezinden meydana gelen proje 4 konsepten oluşuyor.

42 'şer katlı 2 kuleden oluşan projedeki alışveriş ve yaşam alanları yaklaşık 32 bin metrekarelik alanı kapsıyor. Geri kalan kısımlarda da 20 metrekarelik alanda 5 yıldızlı otel, 57 bin metrekarelik alanda da ofisler bulunuyor.

Toplamda 250 metrekarelik alan üzerinde kurulan projede konutların fiyatları 400 bin dolardan, penthouseların ise 5 milyon dolar ile 7 milyon 500 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.

İngiliz Chapman Taylor ve Piramit Mimarlık 'tan Turgut Toydemir 'in hayata geçirdiği 42 Maslak Projesi'nde yer alan rezidansların iç mimarisi Sinan Kafadar - Metex Mimarlık imzası taşıyor

42 Maslak 'da yer alan kulelerden bir tanesinde konumlandırılacak olan 5 yıldızlı otel, kulenin ilk 10 katında yer alacak. Yerli ve yabancı önemli otel zincirleri tarafından yoğun ilgi gören proje'de yer alacak otelin ismi ve konsepti kısa bir süre sonra açıklanacak.

Mimari özelliği sayesinde rezidanslar, ofisler, sosyal alanlar, dükkanlar, restoranlar, barlar ve kulüpler gibi farklı alanlar arasında fonsiyonel ve mükemmel geçişlerin olacağı 42 Maslak, 25. katında yer alacak olan kapalı havuz, fitness salonu, sauna ve buhar odaları ile dikkat çekiyor.

www.42maslak.com
www.bayinsaat.net


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön