29 / 04 / 2024

444VEFA, Vefa Prefabrike'nin yeni telefon hattı!

444VEFA, Vefa Prefabrike'nin yeni telefon hattı!

Müşteri memnuniyeti kapsamında 444VEFA telefon hattını hizmete alan Vefa, böylelikle satış sonrası hizmet kalitesini daha da artırmayı, müşterilerin sorunlarını en kısa zamanda çözmeyi hedefliyor



Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan Vefa Prefabrike Yapılar, 444VEFA (4448322) telefon hattını da devreye aldı.

Fransa 'dan Afganistan 'a, Sibirya 'dan Sudan 'a kadar dünyanın dört bir yanına prefabrike şantiye binaları, ofis ve yaşam konteynerleri ve acil yerleşim ünitelerini ulaştıran Vefa, müşterilerin talep ve beklentilerine uygun üretimler gerçekleştiriyor.

Sağlam, kaliteli, pratik, estetik ve ekonomik sistemler kurmayı müşteri memnuniyetinin temel şartı kabul eden Vefa Prefabrike Yapılar, müşteri memnuniyeti kapsamında web sitesinde Müşteri Hizmetleri sayfasını oluşturarak, 444VEFA telefon hattını hizmete aldı. Vefa, böylelikle satış sonrası hizmet kalitesini daha da artırmayı, müşterilerinin sorunlarını daha hızlı çözmeyi hedefliyor.

Sorun en kısa sürede çözülüyor

Vefa Prefabrike Yapılar Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya, satış sonrası müşteri memnuniyetini ölçmek için anket formu gönderdiklerine dikkat çekti. Müşterilerden gelen cevaplanmış formlardaki tüm bilgileri büyük bir hassasiyetle değerlendirdiklerini kaydeden Sağlamkaya, satış sonrası eğer bir memnuniyetsizlik oluşmuş ise bu sorunun giderilmesi konusunda gerekenin en kısa süre içerisinde yapıldığını vurguladı. Sağlamkaya, “Belirtilen sorun sonrası servis gönderilerek problem gideriliyor. Problem giderilene kadar şikayet dosyası kapanmıyor. Bu süreçte edinilen tecrübeler de ürün ve hizmet iyileştirmelerinde dikkate alınıyor ” diye konuştu.

Müşterilerin talep ve beklentilerinin geliştirdikleri ürünler ve yürüttükleri AR-GE çalışmalarında dikkate alındığını dile getiren Ali İhsan Sağlamkaya, “Sektörde pek çok ilke imza attık. Bunda dünya çapında yürüttüğümüz araştırmaların yanında müşterilerimizin talep ve beklentilerinin önemli katkıları oldu ” diye konuştu. Sağlamkaya, mevcut işlerinin yüzde 70 'inin eski müşterilerinin yeni taleplerinden ve onların tavsiyesi ile gelen taleplerden oluştuğuna da dikkat çekti.

AR-GE 'ye de büyük önem veriyor

Vefa Prefabrike Yapılar, ürünlerini, özel önem verdiği AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarıyla sürekli destekliyor. Makine donanımında en son teknolojiyi kullanan, üretimlerinde kullandığı malzemeleri alanında lider kuruluşlardan tedarik ederek ürün kalitesine verdiği önemi ortaya koyan Vefa Prefabrike Yapılar, tecrübeli uygulama ekipleri sayesinde, üstlendiği pek çok büyük projeyi rekor sayılabilecek sürelerde tamamlayarak sektördeki öncü konumunu sürdürüyor.


Geri Dön