27 / 04 / 2024

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...



Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan, yeni iş fırsatlarına ve bilgi paylaşımına imkan veren Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı.

Merakla beklenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 23-26 Mart 2022 tarihleri arasında 44. kez sektörü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Balkanlar, Bağımsız Devlet Topluluğu, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada da inşaat ve yapı sektörünün en büyük 5 fuarı arasında yer alan  Fuar, 54 ülkeden toplamda 350 yatırımcı ve satın almacıyı yerli iş ortakları ile buluşturacak.

44 üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

43 senedir yapı sektörünün gidişatına yön veren fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, bu sene de geleneği bozmadı.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, aydınlatma, ısıtma, soğutma dahil tüm tüketimleri için çok düşük miktarda enerjiye ihtiyaç duyan, bu ihtiyacını tamamen yenilenebilir kaynaklarından temin eden, yeni nesil “Sıfır Enerji Binalar” konusunda gerçekleştirilecek olan Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi-Zerobuild Summit’22, bu yıl ilk defa fiziksel olarak Yapı Fuarı ev sahipliğinde yapılacak. Merakla beklenen zirve, 4 gün boyunca toplamda 16 oturumda 100’e yakın yerli ve yabancı konuşmacıya ev sahipliği yapacak.

ZeroBuild Summit 22-Uluslararası Sıfır Enerji Binalar Zirvesi 23 Mart'ta TÜYAP'ta!


Geri Dön