16 / 07 / 2024

450 bin TL'ye 0 otomobil! Bankada parası olan vatandaş tek çekimle almaya koştu

 450 bin TL'ye 0 otomobil! Bankada parası olan vatandaş tek çekimle almaya koştu

Otomobil fiyatlarının artmasının ardından vatandaşlar da farklı çözümlere yöneldi. Fiat'ın 450 bin TL'lik 0 aracını görenler de şaşkına döndü. Ancak alan vatandaş sayısını çok.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Enflasyonun artması, hayatın ve ürünlerin pahalılaşması, vatandaşların da hayatlarını daha küçültmesine neden oldu. Eskiden maaşları ile araba alan vatandaşlar maalesef ki şu anda bunu yapamıyorlar. 
Vatandaşların son dönemde rağbet gösterdikleri bir araçla ilgili ise flaş bir gelişme yaşandı. 
450 bin TL'ye 0 otomobil! Bankada parası olan vatandaş tek çekimle almaya koştu.

2 PAKET FIRSATI VAR

Türkiye'ye Mart ayında giriş yapan Fiat'ın %100 elektrikli Topolino'su hala 449 bin 900 lira fiyatla FIAT showroomlarında satılmaya devam ediyor. Plus paketi ise 30 bin lira fark ile 479 bin 900 liradan satışa sunuluyor.

BAŞKA MODELLER DE VAR AMA PAHALI

Ortalama bir konfor ve yol tutuş deneyimi sunan Fiat Egea, ülkemizde 1.007.900 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Baz versiyonda, 95 beygir gücünde 1.4 litrelik benzinli motorla manuel vites kombinasyonu olduğunu da belirtmek gerekiyor.
Şık tasarımı ve pratik kullanımıyla B-SUV segmentinde dikkat çeken Fiat Egea Cross 1.062.900 TL'den başlayan fiyatlarla satışta.

SADE VE OLDUKÇA ÇEKİCİ BİR GÖRÜNÜMÜ VAR

Sade ve çekici bir görünüme sahip, gösterişli Fiat Egea Cross Wagon ise dizel seçeneğiyle 1.438.900 TL üzerinden başlayan rakamlarla alıcısını bekliyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön