Yeni Şirketler

4A Yapı Gayrimenkul İnşaat kuruldu!

4A Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda kuruldu.

4A Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim şirketi, 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kemal Ersu Yönetim Kurulu Başkanlığı’nda kuruldu.

Firmanın iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her nevi bina konut prefabrik konut tatül sitesi spor tesisi....yapı taahhüdünde bulunmak ve Aracılık yapmamak kaydıyla her türlü menkul malları almak, gayrimenkul mal ve hakları (ruhsatname, imtiyaz, ihtira, telif, işletme, ticaret ünvanı, işletme adı alameti farika, patent, marka v.s.gibi) ifraz ve tevhit edebilir, saar, satın alır, teminatta rehine alır ve verir, inşa eder ve ettirir, kat karşılığı arsa alır, kat karşılığı gayrimenkul verebilir, kiralar, kiraya verir, ipotek dahil olmak üzere gayrimenkul hak ve kişilerle her çeşit ayni ve şahsi hakları leh ve aleyhte iktisap ve tesis edebilir, değiştirebilir, çözebilir, bunları kurulmuş veya kurulacak şirketlere sermaye olarak koyabilir. Medeni kanunda yer alan üst hakkı sözleşmelerini imzalayabilir imzaladığı üst hakkı sözleşmelerini ve üst hakkı sözleşmeleri ile iktisap ettiği ayni ve şahsi gayrimenkul niteliğindeki tüm hakları tapu siciline tescil ve şerh ettirebilir. Dilerse akit ettiği üst hakkı sözleşmeleri ile iktisap ettiği bütün hakları gerek kendi gerekse 3.şahıs durumundaki hükmi veya gerçek kişilerin borçları için dilediği hükmi veya gerçek kişilere ipotek edebilir, rehin edebilir. Dilerse üst hakkı sözleşmeleri ile elde ettiği tüm ayni, şahsi ve gayrimenkul niteliğindeki haklarını, dilediği gerçek veya tüzel kişilere dilediği bedellerle satabilir, kiralayibilir. Tapu idarelerinde her türlü işlemleri yapar, tescil ettirir, şerh verdirir gayrimenkullerine ait her türlü ruhsatları alır, kat irtifakı ve kat mülkiyetlerini tesis ettirir şžirket amaç ve konularını gerçekleştirebilmesi için leh ve aleyhte olmak üzere ipotek alıp, verebilir, değiştirebilir ve çözebilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.