Toki

5-13 Ocak TOKİ 5. etap konut kura takvimi belli oldu! Çekilişler peş peşe gün gün yapılacak! İşte il il yeni kura...

TOKİ 5. etap kura çekim tarihi belli oldu. Peki bu hafta hangi iller kapsamında çekiliş yapılacak? İşte TOKİ sosyal konut 5. etap il il kura takvimi...Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasından sonra ilk olarak 7 Kasım 2022'de başlayan TOKİ kura çekilişi etap etep devam ediyor

Son zamanların en kapsamlı projesi olan TOKİ Sosyal Konut Projesi'nin çekilişleri etap etap il il devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un açıklamasından sonra ilk olarak 7 Kasım 2022'de başlayan TOKİ kura çekilişi etap etep devam ediyor.

2+1 ve 3+1 konutlar, TOKİ kuraları ile sahiplerini buluyor. TOKİ kura takvimi beşinci etap kura takvimi geçtiğimiz hafta belli oldu. Yeni etabın ilk kuraları Ankara ili ile çekilmeye başlandı. 

TOKİ KURA ÇEKİMİ BEŞİNCİ ETAP İLE DEVAM EDİYOR!

Kasım ve Aralık aylarında yapılan çekilişler ile Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, Karadeniz bölgelerinde yer alan illerde inşa edilecek 2 artı 1 ve 3 artı 1 konutlar, noter huzurunda çekilen kuralar sonucunda hak sahiplerini buldu.

2023 Ocak ayıyla birlikte sıra Akdeniz ve İç Anadolu bölgelerinde yer alan illere geldi.

Kuralar noter huzurunda, şeffaf bir olarak ve canlı yayın şeklinde TOKİ resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebiliyor. İşte 5. etap kura takvimi...

2 - 13 OCAK 2023 TOKİ KURA TAKVİMİ AÇIKLANDI

TOKİ Sosyal konut "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde kura heyecanı devam ediyor. Tarihler haftalık olarak belli oluyor ve resmi internet sayfası üzerinden paylaşılıyor.

2 Ocak ile 13 Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek TOKİ kura çekilişi ile Ankara, Adana, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye illerinde inşa edilecek konutlar hak sahiplerini bulacak.

İŞTE 2 - 13 OCAK TOKİ KURA TARİHLERİ TAKVİMİ

5 ilde yapılacak 2 - 13 Ocak TOKİ kura tarihleri ve il il listesi şöyle:

2-12 Ocak 2023: Ankara 18 bin 450 adet konut

2-5 Ocak 2023: Hatay 5 bin 25 adet konut

6 Ocak 2023: Osmaniye 1550  adet konut

7-8 Ocak 2023: Kahramanmaraş: 3 bin 101 adet konut

10-13 Ocak 2023:  Adana  6 bin 356 adet konut

İSTANBUL TOKİ KURA ÇEKİM TARİHİ AÇIKLANDI MI?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi kademeli olarak etap etap devam ediyor. Fakat İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz yayımlanmadı TOKİ İstanbul kura tarihi belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı alanlara zam sürprizi! Yeni maaşları duyan buz kesti! Şimdi bakın!

Orta gelirliler 4 bin TL'den başlayan taksitle ev sahibi olacak! 1 milyon liralık kredide aylık taksit ne kadar?