İş Fırsatları

5 bin lira ek gelir kazandıracak iş fırsatları

Dijital ekonomi yeni mezunlardan üniversite öğrencilerine, ev hanımlarından emeklilere kadar binlerce kişiye ayda 5 bin TL’leri aşan gelir elde imkanı veren iş fırsatları sunuyorPeki hangi alanlarda günde 2 saat çalışarak aylık 5 bin lirayı aşan ek gelir elde edebilirsiniz? İşte o uygulama ve siteler

Dijital ekonomi yeni mezunlardan üniversite öğrencilerine, ev hanımlarından emeklilere kadar binlerce kişiye ayda 5 bin TL’leri aşan gelir elde imkanı veren iş fırsatları sunuyor. Peki hangi alanlarda günde 2 saat çalışarak aylık 5 bin lirayı aşan ek gelir elde edebilirsiniz? İşte o uygulama ve siteler..

Günde ortalama 2 saat çalışarak yapılabilecek işleri Posta Gazetesi'nden Murat Gülderen derledi. İşte para kazandıracak bazı önemli platformlar ve mobil uygulamalar...

FIVERR

Çeviri, yazı, grafik tasarım, fotoğrafçılık, video, animasyon, sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama gibi birçok alanda şirketlerle, serbest çalışanları buluşturuyor. Projeye ve anlaştığınız bütçeye göre ödeme alınıyor. Ödeme Fiverr üzerinden banka transferiyle gerçekleştiriliyor. Platformda aynı anda birden fazla iş de alınabiliyor.

UDEMY

Dünyanın en büyük online eğitim platformu. 50 binin üzerinde eğitmen var. Müzik, sağlık, spor, finans, donanım, yazılım gibi uzman olduğunuz alanla eğitim videoları hazırlayıp dünyanın her yerinden öğrenciye ulaşabiliyorsunuz. Kurs ücretini kendiniz belirliyorsunuz. Udemy daha çok öğrenciye ulaşmak için tanıtım promosyon indirimleri de yapıyor. Ödeme çevrimiçi para transferi ile banka hesabına yatıyor.

SWAGBUCKS

Piyasa araştırma uygulaması Swagbucks, anket doldurarak, oyun oynayarak, video ya da reklam izleyerek para kazanılabilen bir uygulama. 15 dakikalık bir anketi doldurmak 5 ile 10 TL kazandırıyor. Elde ettiğiniz para puanları hediye çeki olarak Amazon’dan harcayabiliyor, ya da çevrimiçi para transfer hizmeti Payoner’den 52 dolara ulaşınca çekebiliyorsunuz.

FOAP

Profesyonel ve amatör fotoğrafçıların telefonla çektikleri fotoğrafları satarak para kazanma imkanı tanıyan uygulama, markalar ve reklam ajanslarıyla ilişki için kitlesel kaynak sunuyor. Hesap açmak ve istenilen özelliklerde kaliteli fotoğrafları doğru şekilde etiketlemek gerekiyor. Satılan fotoğraf başına 5 ila 100 dolar arasında para kazanmak mümkün.

TOLOKA

Yandex’e ait bu uygulama katılımcılara bazı görevler veriyor. Bir sayfanın, görselin veya videonun arama sorgusuna uygunluğunun değerlendirilmesi isteniyor. Bir kurumun faal olup olmadığı, çalışma saatlerinin doğru olup olmadığı kontrol ettiriliyor. Müşteri görünümünde mağaza veya restorana giderek geri bildirim de istenebiliyor. Ücret Papara üzerinden hesaba aktarılıyor.

BİONLUK

Serbest çalışanlar için önemli imkanlar sunuyor. Seslendirme, içerik oluşturma, internet sitesi tasarlama ve çeviri gibi işlerle para kazanmak mümkün.

Herkes bu haberi bekliyordu! 15 bin maaşla çalışacak personel aranıyor!

20 bin TL maaş! İşte aranan şartlar

Lüks oteller ayda 20 bin TL’ye tecrübesiz eleman arıyor!