Beyaz Eşya

5 içecek tek makinede! Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi kaç TL? 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Karaca Hatır Plus Mod 5 in 1 Kahve ve Çay Makinesi, isteyene kahve, isteyene de çay yapar. Filtre kahvenizi demlerken, 5 fincan çay veya 5 fincan köz tadında Türk kahvesi pişirip, nefis sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz.Türk insanı çayı ayrı, kahveyi ayrı sever

Bir seferde 10 fincan içecek hazırlama kapasitesine sahip makine, filtre kahve veya çay demlerken eş zamanlı olarak köz tadında Türk kahvesi ve sütlü içecek hazırlama özelliğiyle dünyada ilk ve tek.

Türk insanı çayı ayrı, kahveyi ayrı sever. Her ikisi olmadan da yapamaz. Kahvaltıda içilen bardak bardak çaydan sonra üstüne bir de kahve keyfi yapılır. Hatır Plus Mod 5 in 1 işte bu tiryakileri tek tek kahve makinesi ve çay makinesi almaktan kurtarır.

Gün içinde farklı lezzetler tatmak, ailenize ve misafirlerinize kolayca ikram hazırlamak istiyorsanız Karaca Hatır Plus Mod Kahve ve Çay Makinesi tam size göre.

 

KARACA HATIR PLUS MOD 5 İN 1 KAHVE VE ÇAY MAKİNESİ ÖZELLİKLERİ

. Bir seferde 10 fincan içecek hazırlama kapasitesine sahip Hatır Plus Mod 5 in 1, közde Türk kahvesi, filtre kahve, çay, sütlü içecek hazırlama ve süt ısıtma özelliğine sahip.
. Aynı anda iki içecek hazırlamak mümkün. Karaca Hatır Plus Mod’un cam demliğinde 5 fincan filtre kahve veya çay demleyebilir, eş zamanlı olarak cezvesinde 5 fincan közde Türk Kahvesi pişirebilir veya çeşitli sütlü içecekler hazırlayabilirsiniz. Böylece hem zamandan hem de enerjiden tasarruf sağlarsınız.

. Hatır Plus Mod’un aroma ayarı ile filtre kahvenin lezzetini arttırabilir, damak tadınıza göre kahvenin keyfini çıkarabilirsiniz. 
. Hatır Plus Mod 5 in 1. sizi ayrı ayrı çay makinesi, filtre kahve makinesi ya da Türk kahvesi makinesi almaktan kurtarır.
. Motor Gücü: 1385 Watt
. Türk Kahvesi modu: 735 Watt 
. Filtre kahve modu: 600 Watt
. Filtre / Çay demleme su hazne kapasitesi 750 ml 
. Ürün bulaşık makinesinde yıkanmaz.
. Fiyatı: 2.999 Türk Lirası