27 / 04 / 2024

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.



Bir yandan yabancı yatırımcıya vatandaşlık verilmesi, bir yandan kentsel dönüşümün yeni yasa ile yeniden hareketlenecek olması bir yandan da konutta 20 yıl vadeyi esas alan ikinci bir seferberliğin başlamasından umutlanan inşaat sektörü, bugün başlayacak konut konferansında gelişmeleri değerlendirecek. 

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu konferansı önceki yıllardan daha önemli kılan nokta ise, inşaat sektörünü yeniden şaha kaldıracak gelişmelerin akabinde ve arefesinde gerçekleşiyor olması. Sektör oyuncuları, konferansta yabancı yatırımcılara vatandaşlık verilmesinden konutta vadenin 20 yıla uzamasına, kentsel dönüşümün yeni bir yasa ile yeniden hızlanacak olmasından ABD'nin yeni başkanı Trump sonrası gerilemeye başlayan dolara kadar sektörü yakından ilgilendiren önemli gelişmeleri değerlendirip tartışacaklar. 1. senesinde 70,2. senesinde 168,3. senesinde ise 206,4. senesinde 251 firmanın katılımı ile etkileşim alanını istikrarlı bir şekilde büyüten ve günümüze kadar 695 firmayı ağırlayarak kendi alanında Türkiye'nin en büyüğü olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor. 


Bu yıl 5'incisi 24 Ocak Salı günü düzenlenecek olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Başkanı Burak Kutluğ, NEF İcra Kurulu Üyesi Bülent Kozlu Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, Mimar ve Mühendisler Grubu Denetim Kurulu Başkanı Kadem Ekşi, Yiğit IDK Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, Enerji Yönetimi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güngör'ün katılacağı, Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Özdil konuşmacı olarak katılacak.



Yeni Birlik



Geri Dön