Proje Güncel

5. Levent Korupark nerede? 5. Levent Korupark fiyat listesi!

5. Levent Korupark nerede sorusunun yanıtı ve  5. Levent Korupark fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı olarak yükselen projede ön talep toplanıyor...Levent projesinin 2

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 5. Levent projesinin 2. etabı için ön talep toplanyor. Merakla beklenen proje 5. Levent Korupark adıyla hayata geçiriliyor.

Ön talep avantajlarının başladığı 5. Levent Korupark projesi Torunlar GYO'nun dev projeleri arasında yer alan 5. Levent projesinin 2. ve son etabı olarak tanıtıldı.

Arsa alanının 43 bin metrekare olarak belirlendiği Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesi toplamda 7 blok olarak yükseliyor.

744 adet konutun yer aldığı Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinde bir blok residence bloğu olarak tasarlandı. Projede peşin ödemelere özel olarak 900 bin TL'lik indirim yapılıyor. 

5. Levent Korupark nerede sorusunun yanıtı ve  5. Levent Korupark fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Torunlar GYO Korupark detayları...

Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı.

5. Levent Korupark fiyat listesi 
5. Levent Korupark fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon dairelerin vadeli fiyatı 5 milyon 500 bin TL olarak belirtilirken bu tutar peşin ödemelerde yapılan 900 bin TL'lik indirimle 4 milyon 700 bin TL'ye düşüyor.

Peki 5. Levent Korupark projesinin teslimleri ne zaman yapılacak? Projede hangi sosyal alanlar bulunuyor?

5. Levent Korupark projesinde yer alan konutların teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Projedeki 1 oda 1 salon dairelerin brüt alanı 85 metrekare olarak tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent 1. Etap'ta yer alan tüm sosyal alanların bulunduğu Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinde; Kır bahçesi, havuz, fitness salonu, çocuk parkları, çarşı, kuaför, spor alanları, güvenlik ve otopark yer alıyor. 

Torunlar GYO 5. Levent Korupark projesinden konut sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan (Akbank, İş  Bankası, Yapı Kredi, Ziraat Bankası) kredi kullanabiliyor ya da firma bünyesindeki vade imkanından yararlanılabiliyor.

5. Levent Korupark nerede?

https://5levent.com.tr/

 

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hisselerini devraldı!

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO 2021'de ne kadar kira geliri elde etti