29 / 04 / 2024

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler 5 programlı 14 kişilik kapasiteye sahip Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. 



Arçelik bulaşık makinesi 5 farklı yıkama programı, 14 kişilik yıkama kapasitesi, hijyenmax ve ekstra kurutma özellikleri ile üstün bulaşık yıkama performansı ortaya koyar. Otomatik kapı açma özelliği ile de dikkatleri üzerine çeken cihaz ev hanımlarını büyük bir zahmetten kurtarıyor. Ergonomik tasarımı ve farklı yıkama programları ile temizlik bulaşıklar ortaya koyuyor. 

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi nde Oliz e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Bulaşık makinesi bulaşıklarda meydana getirdiği buhar ve eksta sıcak durulama gücüyle HijyenMax özelligi virüs ve bakterilerin bulaşıklarda yok olmasını sağlıyor. Bu sayede bulaşıklarda gereken hijyeni sağlayarak güvenli kullanım imkanı sunuyor. 164 dakika süreli Yoğun 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile çalıştırılmasıyla birlikte bulaşıklardaki bakteri ve virüsleri tamamen ortadan kaldırıyor. 

5 Programlı Arçelik Bulaşık Makinesi'nin sahip olduğu ekstra kurutma özelliği programın sonunda gerçekleşerek buhar uygulaması sayesinde bulaşıkların üzerinde kalan su damlalarının küçülmesini ve yok olmasını sağlıyor. Bu özellik sayesinde parlak cam ve porselenlere sahip olabilirsiniz.

Bulaşık makinesinde yer alan DeepClean teknolojisi, bulaşık makinesindeki sepetin bir aparat sayesinde hareket ettirilmesini sağlıyor. Hareket ettirilerek kullanım esnekliği sunan bu aparat ile bulaşık makinesine yerleştirilen şişe ve tencereler için özel yıkama alanı oluşuyor. 

Kullanılan aparat sayesinde üzerine yerleştirilen şişiler (3 adete kadar), kavonazlar, sürahiler, yağdanlık, tencere ve tavalar için odaklanmış su gücü sağlayarak 5 kata kadar mükemmel bir yıkama gerçekleşmiş olur.

Peki söz konusu bulaşık makinelerinin teknik özellikleri ve indirimi fiyatları nedir? 
 


Geri Dön