Toki

5 soruda TOKİ Antalya Sosyal Konut Projesi 2022! Antalya ucuz konut projesinde kaç konut inşa edilecek? Hangi ilçelerde

TOKİ kapsamında yapılacak olan sosyal konut projelerinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu. Antalya’da kaç konut inşa edilecek? Antalya’da hangi ilçelerinde ucuz konut inşa edilecek? İşte merak edilen detaylar… Sonunda beklenen oldu ve 81 ilde inşa edilecek olan konut projesine dair detaylar açıklandı

Sosyal konut projelerinin detayları vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Sonunda beklenen oldu ve 81 ilde inşa edilecek olan konut projesine dair detaylar açıklandı. Peki TOKİ Antalya sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ, Antalya’daki projeleri nerelerde inşa edecek? TOKİ Antalya ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Cumhuriyet tarihin en büyük konut projesi olan TOKİ sosyal konut projesi hakkında araştırılan ayrıntılar bildirildi. Milyonlarca kişinin ev alma düşüncesi TOKİ sosyal konut projeleri ile gerçeğe dönüşüyor. TOKİ “İlk Evim, İlk İş Yerim” kampanyası içinde il il kaç hane konut yapılacağı belirtildi. Antalya’da proje bağlamında kaç tane adet konut inşa edileceği de tablo şeklinde bildirildi.

TOKİ İlk Evim, İlk İş Yerim bağlamında ucuz konut başvuruları 14 Eylül’de resmen başlamış olacak ve başvurular 31 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, projeyi anlattığı konuşmada, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişik Bakanlığı ve TOKİ’yi başta tebrik ederek, "Hedefimiz 81 ilimizde ve bütün ilçelerimizde 2023 ile 2028 yıllarını içine alan 5 yıllık süreçte 500 bin sosyal konut” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ 'İlk evim', 'ilk iş yerim' sloganı ile sosyal konut projesi ile binaların, yatay mimari esas alınarak, zemin üstü 3, zemin üstü 4 veya zemin üstü 5 olarak, depreme dayanıklı şekilde inşa edileceğini vurguladı.

TOKİ Antalya ucuz konut projesi hangi ilçelerde olacak?

TOKİ Antalya sosyal konut projeleri, Döşemealtı, Gazipaşa, İbradı, Kaş, Manavgat, Merkez ve Serik ilçelerinde inşa edilecek.

TOKİ’nin Antalya konut projeleri ödemeleri hangi bankalara yapılıyor?

TOKİ Antalya sosyal konut projeleri kapsamında başvuruların yapılacağı bankalar il ve ilçelere göre farklılık göstermektedir. Fakat başvurular Halk Bankası üzerinden gerçekleştirilecek.

TOKİ, Antalya projeleri nerelerde inşa edecek?

TOKİ Antalya’da sosyal konut projeleri 7 farklı konumda inşa edilecek.

TOKİ, Antalya’da toplamda kaç konut inşa edecek?

TOKİ, Antalya’da toplam olarak 3.900 adet konut inşa edecek.

TOKİ Antalya konut projesinde 2+1 mi 3+1 mi evler yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan duyuruda yer alan detaylara göre; 2+1 evlerin fiyatları 608 bin Türk Lirası, 3+1 evlerin fiyatları ise 850 bin Türk Lirası’ndan başlayacak. 2+1'lerin aylık taksitleri 2 bin 280, 3+1'lerin aylık taksitleri ise 3 bin 187 lira olacak şekilde bildirildi.

TOKİ Kocaeli sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Kocaeli ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Altın bugün ne kadar? 13 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

ING Bank emekli maaş promosyonu ne kadar? İşte detaylar!