04 / 05 / 2024

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evler pahalı mı?

50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evler pahalı mı?

Prefabrik evler son zamanlarda en çok tercih edilen yapılar arasında yer almaya başladı. Peki 50 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar?



PREFABRİK EVLER PAHALI MI?

Prefabrik ev maliyetlerini araştırmadan önce konuta ne kadar bütçe ayırabileceğinizi net şekilde belirlemeniz gerekmektedir. Bunun nedeni ise prefabrik ev üretici firma ile görüştüğünüz de en her türlü detayı ve fiyatları net bir şekilde görürsünüz. Bu şekilde sürecin işlemesi size kolaylık sağlar. İmalat ve montaj süresince evinizin boyanıp size teslim edilene başka sürpriz bir maliyet ile karşı karşıya kalmazsınız. Diğer türlü olduğunda yani betonarme gibi klasik ev yaptıracağınız da böyle bir durum söz konusu olmaz.  Betoncu, duvarcı, sıvacı, kapıcı, pencereci, elektrikçi, su tesisatçı, çatıcı gibi ustaların her birine ayrı maliyetler ödemek zorunda kalırsınız. Bu maliyetlerin ucu çoğu zaman açıktır. Sırayla kullanılacak malzemelere de sürekli zam gelir ve bu maliyetlere tahmin edilmedik şekilde eklenir.

Son zamanlarda özellikle şehir hayatında yaşayan vatandaşlar doğa içerisinde yeşille iç içe sakin bir ortamda ikinci bir ev sahibi olma hayalinde. Bu hayalde şüphesiz şehir hayatının getirdiği keşmekeş, karmaşa ve trafik başta olmak üzere iç içe katlı binalarda yaşamak zorunda kalmışlıkta yer alıyor. Bu düşüncelerden hareketle çok sayıda vatandaş yaşadıkları şehirlerin yakınında veya varsa köylerinde arsa edinme çabasında. Her yıl çok sayıda şehirde yaşayan insanlar yerleşim yerlerinde veya köylerde prefabrik ev yaptırıyor.

50 METREKARE PREFABRİK EV FİYATLARI NE KADAR?

Prefabrik ev fiyatları 2022

50 m2 Prefabrik Ev, 2+1, 218.900 TL

55 m2 Prefabrik Ev, 2+1, 239.900 TL

59 m2 Prefabrik Ev, 2+1, 251.900 TL

İŞKUR Temmuz ayı personel alımı! KPSS şartsız 10 bin TL maaşla işe alıyor!

TOKİ ucuz konut başvurusu nasıl yapılır 2022? TOKİ 2+1, 3+1 daireleri ne kadar?

Aile içinde tapu devri nasıl yapılır?


Geri Dön