Beyaz Eşya

5.5 lt XXL Airfryer fiyatı sadece 3 bin 59 TL

Son dönemin popüler ev aletleri arasında bulunan airfryerler araştırılmaya devam ediyor. 5.5 lt XXL Airfryer fiyatı 3 bin 59 TL'ye düştü. İşte detaylar... Artık mutfaklarımızın olmazsa olmazı konumuna gelen airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor

Airfryerlere ilgi gün geçtikçe daha da artıyor. Artık mutfaklarımızın olmazsa olmazı konumuna gelen airfryer modelleri araştırılmaya devam ediyor. Fakat son dönemde hem artan talep hem de döviz kurundaki yükseliş nedeniyle airfryer fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Fakat bazı indirimler tüketicilere fırsatlar sunuyor.

5.5 lt XXL Airfryer fiyatı sadece 3 bin 59 TL satılıyor. İşte detaylar...

Yağsız pişirme teknolojisi ile sağlıklı ve pratik yemekler hazırlamanın popüler bir yöntemi olan hava fritözleri, gün geçtikçe daha da talep görüyor. Bu noktada, Cosori markası tarafından sunulan Cosori Premium XXL Airfryer 5.5 lt Yağsız Fritöz dikkat çekiyor. Bu fritöz, 3.059 TL fiyatıyla kullanıcılara sunuluyor.

https://www.amazon.com.tr/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 14 Temmuz 2023 tarihinde saat 00:45'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.07 Türk Lirası, euro 29.21 Türk Lirası, altının gramı ise 1.640 Türk Lirası değerindedir.

Korkmaz Mia Waffle Makinesi fiyatı düştü: 230 TL indirim

Bu akıllı robot süpürge sadece 4 bin 753 lira

Zamlar onu es geçti: Bu airfryerin fiyatı sadece ve sadece bin 79 TL