26 / 06 / 2024

571 bin TL'den başlayan fiyatlar ile  Hyundai Bayon!

571 bin TL'den başlayan fiyatlar ile  Hyundai Bayon!

Sıfır kilometre otomobil satın almak isteyenler için özel satışlarda çok özel fiyatlarda son fırsatlar verilmiş oldu. Sadece 571 bin TL ödemesi ile 2024 model sıfır kilometre Hyundai Bayon satışı yapıldığı kaydedildi. 



Türkiye’de otomobil piyasası tam bir kangren haline dönüştü. Otomobil şirketleri büyük bir çıkmazın içerisinde kalırken bu çıkmazdan kurtuluşun yolu da kısa vadede çok olası değil. Alım gücünün gerilemesi ile beraber insanların öncelikleri otomobil olmaktan çıkmış durumda. Kredi muslukları da kesilince sıfır kilometre otomobil piyasasında yaprak kımıldamıyor. Otomobil firmaları fiyatlarda indirim uygulamalarına rağmen beklenen satış hedeflerinin halen daha çok uzağında kalınıyor.

Otomobil şirketleri normal satışlarda bekleneni alamayınca bu sefer de ÖTV muafiyetli satışlara yöneldiler. Normal şartlar altında firmalar bu müşterileri pek de muteber görmüyorlardı. usakgundem.com'da yer alan içeriğe göre,  ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil satın alınmak istendiğinde bayiler elden ekstra ödeme bile talep ediyorlardı. Şimdi ise firmaların başka çareleri kalmayınca bayiler bu müşterilerin peşlerinden koşturmaya başladılar.

571 bin TL den başlayan fiyatlar ile  Hyundai Bayon!

ÖTV MUAFİYETİ NASIL OLUYOR?

ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre otomobil alımının nasıl olabildiğini çokça kişi merak ediyor. Öncelikle bu imkan herkese verilmiyor. Devlet yüzde 90 ve üzerinde engeli olan vatandaşların ÖTV ödemeden otomobil almalarını sağlıyor. Bu da belirli kurallar çerçevesinde olabiliyor.

Liste fiyatı 1.591.200 TL’yi aşmayan otomobiller ÖTV muafiyeti ile satın alınabiliyorlar. Bu araçların fiyatının içerisinde bulunan ÖTV hesaplanarak çıkarılıyor ve geri kalan tutar ödenerek satın alma işlemi gerçekleştiriliyor. Bu araçları satın alan kişiler de 5 sene boyunca bir daha ÖTV muafiyeti ile araç alamadıkları gibi satın aldıkları bu araçları da 5 sene boyunca satamıyorlar. Eğer satış yapılırsa devlet ödenmeyen ÖTV’yi tahsil ediyor. 5 senelik süre dolduktan sonra ise herhangi bir kısıtlama uygulanmıyor.

HYUNDAİ BAYON TEKLİİ!

Sıfır kilometre SUV araçlar denildiğinde ucuz fiyat sorgulamasında ilk akla gelen model Hyundai Bayon oluyor. Hyundai Bayon model araç mevcut liste fiyatına göre 1.030.000 TL’ye satılıyor. Ancak ÖTV muafiyeti hakkı olanlar için bu satış fiyatı ÖTV maliyeti çıkarılarak 571.000 TL’ye düşüyor. Sadece 571.000 Türk Lirası ödeme yapılarak sıfır kilometre Hyundai Bayon araç sahibi olunuyor. Üstelik istenirse bu ödeme yapılırken taşıt kredisi bile çekilebilmektedir.

Hyundai'den tam 176 bin TL'lik Haziran 2024 indirimi! İşte Bayon ve Tucson güncel fiyat listesi!

Hyundai Bayon'da hem indirim hem sıfır faiz fırsatı! Hyundai Bayon 2024 fiyat listesi!

Hyundai'den tam 175 bin TL'lik Mayıs 2024 indirimi! İşte Bayon ve Tucson yeni fiyat listesi!


Geri Dön