06 / 05 / 2024

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.



5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yıldırım tarafından kuruldu.

5g Panorama İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT 1-Her türlü inşaat, taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 3-Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir veya kiraya verebilir. 4-Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak 5-İnşaat, tesis, mesken ve işyerlerinin her türlü tadilat, tamirat, dekorasyon, boya ve montaj işleri ile peyzaj ve çevre düzenlemeleri işlerini yapmak 6-Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 7-Her türlü havuz inşaatı ve arıtma işlemleri yapmak. 8-Her türlü inşaat, bina, tesis ve yapılarda mimarlık ve mühendislik hizmetleri ile etüd, proje, tasarım, fizibilite ve uygulamalarını yapmak 9-Durum (halihazır), kadastro, yeraltı maden ocakları, deniz dibi, Tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı gibi şerit haritalarının yapımı. Parselasyon planlarının yapımı. 10-İslah-imar planlarının yapımı ve uygulama işlemlerinin yapımı. Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirmek için aşağıdakileri de yapabilir; 11-Şirket konularıyla ilgili her türlü makine, teçhizat, tesisat, cihaz, hammadde, yardımcı madde, mamül, malzeme, alet-edavat, yedek parça, aksesuar ile her türlü nakil vasıtaları ve her türlü malları ve hakları satın alabilir, imal edebilir, satabilir, kiralayabilir, finansal kiralama yapabilir, kiraya verebilir, ithalat ve ihracatını yapabilir. 12-Konularıyla ilgili her türlü arsa, arazi, bina, tesis, vs. tüm gayrimenkulleri alabilir, inşa edebilir, satabilir, kiralar, kiraya verebilir, finansal kiralama yapabilir, menkul, gayrimenkul, tesis ve demirbaşlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, teminat, işletme rehni ve ipotek tesis edebilir, ipotek alabilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti,kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir. 13-Şirket yurt içi ve yurt dışındaki tüm resmi ve özel kurum ve kuruluşların ihalelerine girebilir.


Geri Dön