30 / 04 / 2024

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Yaz aylarının da gelmesiyle beraber en çok ihtiyaç duyulan teknolojik ürünlerden biri olan klima, artık her evin vazgeçilmezi haline geldi. Arçelik, bu kapsamda, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’yı 8.700 TL indirimle satışa çıkardı.



Pek çok üründe kampanya düzenleyerek müşterilerini yaptığı alışverişlerde kazançlı çıkmasını sağlayan Arçelik, havaların ısınmasının ardından klimalarda da kampanya düzenledi. Arçelik, 5’li çeyiz paketi alımına 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim imkânı getirdi. Bunun yanı sıra, ücretsiz montaj ve çoklu kredi kartı ile alışveriş fırsatının da olduğunu duyurdu.

İsteğe ve amaca göre bulunduğu ortamı konfor koşullarında tutan cihazlara klima denir. Klimalar, herhangi bir ortamda uygun konfor koşulları sağlamak için 4 temel görevi yerine getirmek ile sorumludurlar: Bu 4 temel görev şunlardır:

  • Soğutma

  • Isıtma

  • Nem kontrolü

  • Havanın değişimi

Evlerde ve küçük işyerlerinde klima kullanımının faydaları tartışılmazdır. Klimanın bulunduğu ortamlar, iş gücü veriminde artış ve sağlıklı bir hayat sağlar.

5’li çeyiz paketi alımına Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’da 8.700 TL indirim fırsatı!

Klima yalnızca soğutma yapmak kullanılmaz. Klimalar aynı zamanda, mahallerin iklimlendirilmesini sağlayan sistemlerdir. İklimlendirme (Klimatizasyon), kapalı bir ortamın havasının istenen sıcaklık, nem, hava sirkülasyonu, temizlik ve tazelikte tutulmasına deniyor. Bunların birkaçının kontrol altında tutulması da iklimlendirme olarak biliniyor.

Bir klima, yaz aylarında yaşam mahallindeki, yani iç ortamdaki i fazla ısıyı dışarıya atarak iç ortamı serinletir. Bu esnada havanın fazla nemi alınır. Aynı zamanda, içeride gerekli hızda hava dolaşımı sağlanır ve hava filtre edilir. Klimalar ayrıca, kendi aralarında sadece soğutma yapabilen veya soğutma ve ısıtma yapabilen (heat-pump) cihazlar olarak ayrılır.

HOMEWHİZ (OPSİYONEL)

Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima bulunan, HomeWhiz uygulaması ile konutunuzdaki akıllı beyaz eşyalarınızı uzaktan çalıştırabilir ve güncel durumlarını kontrol edebilirsiniz. Bunun yanı sıra, otomatize kurallar belirleyebilir ve ilave fonksiyonlara erişebilirsiniz. Klima kablosuz bağlantı kitine, aksesuarlar alanından erişebilirsiniz.

Peki, Arçelik 15325 Ekolojik Inverter Klima’nın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön