Kent Haberleri

6 ay geri ödemesiz, 60 ay vadeli kredi fırsatı! Başvuran Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank’tan hemen alacak! Şartlar..

Kamu bankaları yeni kredi paketini devreye koydu. Kredi desteği, en fazla 500 bin lira tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olabilecek. İşte detaylar...Tekno Girişimci Destek Kredisine ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank tarafından yeni bir kredi desteği daha devreye alınıyor. Tekno Girişimci Destek Kredisine ilişkin ilk açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan gelmişti. Konuya ilişkin detaylarda açıklanın ardından netleşmeye başladı.

Kamu bankalarının sağladığı kredi desteği istenilen bazı belgeler karşılığında kullanılabilecek. Yeni Kredi desteği, en fazla 500 bin lira tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olabilecek. İşte geri ödemesiz faizi düşük kredi desteğine ilişkin tüm detaylar...

6 ay geri ödemesiz ve düşük faizli kredi için Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank düğmeye bastı. Üç büyük kamu bankası teknoloji alanında faaliyet gösteren girişimcileri desteklemek için yeni bir kredi paketini devreye alıyor.

AA muhabirinin aldığı detaylara göre, Tekno Girişimci Destek Kredisi ile donanım geliştirme, yazılım, mobil teknolojiler ve uygulamalar gibi alanlarda yenilikçi fikirlerini hayata geçirmek isteyen girişimcilere destek verilecek.

Söz konusu kredi ile teknoloji odaklı girişimlerin geliştirilmesi, bilişim ve yazılım alanlarında istihdamın artırılması ve rekabetin desteklenmesi hedefleniyor.

Tekno Girişimci Destek Kredisi'nden, Teknokent ve Teknopark gibi Teknoloji Geliştirme Bölgeleri'nde faaliyet gösteren girişimciler yararlanabilecek.

Ayrıca KOSGEB, TÜBİTAK gibi kamu kurum ve kuruluşları ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın teknoloji odaklı hibe/destek programlarından faydalanmaya hak kazanmış girişimciler de Tekno Girişimci Destek Kredisi'nden yararlanabilecek.

DESTEK İÇİN BAZI BELGELER İSTENECEK

Firmaların mal ve hizmet alımı, maaş ödemesi, ofis malzemesi, işletme giderleri, ekipman, yazılım ve donanım alımlarının finansmanı için belge karşılığında kullanılabilecek krediler, en çok 500 bin TL tutarında, 6 ay anapara ödemesiz ve 60 ay vadeli olabilecek.

Kredi 36 ay vadeye kadar yıllık yüzde 13,5 sabit faizle, 36 ay ve üzeri vadelerde ise "TLREF+3" faiz oranıyla kullanıma sunulacak.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAMIŞTI

Teknoloji destek paketi içerisinde bulunan kredi desteği ile detaylar açıklanırken Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimi günlerde yaptığı açıklamasında "Kamu bankalarımız vasıtasıyla bilişim alanındaki girişimlere özel altı ay geri ödemesiz yeni bir girişimci kredisi vereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Ocak ayı konut kira artış oranı belli oldu! Dikkat çeken zam detayı! Kira kontratını yenileyecekler hemen bakın...

Doların 26 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Çalışan EYT'liler dikkat! Maaş tam bu kadar olacak! Sakın bu haklarınızı gözden kaçırmayın!