02 / 05 / 2024

6. Türkiye GRI zirvesi 13-14 Ocak’ta Ceylan Intercontinental'da gercekleşecek!

6. Türkiye GRI zirvesi 13-14 Ocak’ta Ceylan Intercontinental'da gercekleşecek!

Bio İstanbul ’un ana sponsorluğunu yaptığı toplantıda gayrimenkule genel bakış, sürdürülebilirlik, AVM, konut yatırımları, otel geliştirme ve kurumsal yatırımcılar gibi 15’in üzerinde oturum konusu tartışılacak.




Global Real Estate Institute tarafından düzenlenen 6. Türkiye GRI zirvesi 13-14 Ocak’ta Ceylan Intercontinental otelde gercekleşecek.


Amacı gayrimenkul sektörünün üst düzey yöneticilerini biraraya getirip, sektör hakkında fikir alışverişi yapmalarına ve kişisel bir ortamda fırsatları değerlendirmelerine olanak sağlamak olan Türkiye GRI zirvesinde, sektördeki gelişmeler, trendler ve beklentiler masaya yatırılacak.


Aralarında Glenn Aaronson (Forum Turkey Fund), Haluk Sur (Cushman & Wakefield), Jason Lucas (Amstar Global Advisers), Mehmet Even (Zorlu Property Group) ve Peter Noack (Hochtief Projektentwicklung) gibi isimlerin bulunduğu Türk gayrimenkul sektörünün yerli ve yabancı  150’nin üzerinde üst düzey yöneticisi Türkiye GRI’da biraraya gelecek.


Temelinde sürdürülebilirliğin yattığı Türkiye’nin ilk biyomedikal parkını geliştiren Bio İstanbul’un ana sponsorluğunu yaptığı toplantıda gayrimenkule genel bakış, sürdürülebilirlik, AVM, konut yatırımları, otel geliştirme ve kurumsal yatırımcılar gibi 15’in üzerinde oturum konusu tartışılacak.





Geri Dön