Ekonomi

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteğinde Eylül müjdesi! Bu son dakika zammını duyan şok oldu! Hemen bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinin tutarları da asgari ücret ara zammıyla beraber arttı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği yeni zamla ne kadar oldu?  Bu son dakika zammını duyan şok oldu! Hemen bakın...Devlet tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri verilirken, emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammı sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli ve yaşlılara verdiği destek tutarları da arttı

Pek çok vatandaşın merak ettiği ve araştırdığı 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği ödemelerinde Eylül müjdesi geldi. Devlet tarafından ihtiyaç sahibi olan vatandaşlara sosyal yardım ödemeleri verilirken, emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammı sonrasında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın engelli ve yaşlılara verdiği destek tutarları da arttı. 

Milyonlarca kişinin merakla beklediği emekli ve memur zammı ile asgari ücret zammıyla beraber; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca engelli ve yaşlılara verilen bazı desteklerin dışında; eğitim ve sağlık alanında da ihtiyaç sahipleri için sunulan destek tutarları da yükseltilmiş oldu.

Altın fiyatları yürümüyor adeta koşuyor! Fiyatları duyan inanamıyor! Hemen 11 Eylül 2022 altın fiyatlarına bakın!

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Emekliler tüm promosyonları bırakıp hemen anında 10 bin lira veren bu bankaya bakın! Bu son dakika fırsatını kaçırmayın