Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası 2023 zammıyla kaç TL olacak? Bir bir hesaplandı! Şimdi bakın!

Pek çok kişiyi ilgilendiren asgari ücret ile emekli ve memur maaşlarına yapılacak Ocak zammıyla sosyal destek miktarları da yükselecek. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç liraya çıkacak? İşte o rakamlar... Son dakika detaylarına göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuya ilişkin yaptığı son açıklamalarda 2

Milyonlarca kişinin merak ettiği ve araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak 2023 Ocak zammı ile ilgili rakamlar tek tek gündeme geliyor ve hesaplamalar yapılıyor. Son dakika detaylarına göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, konuya ilişkin yaptığı son açıklamalarda 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun göz önünde bulundurulmasıyla asgari ücretin 7 bin 500 TL civarında olabileceğini belirtti, hatta bu rakamı da aşabileceğini ifade etti. 

Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekli Ocak 2023 zam oranını merakla araştırıyor. Ocak zammı ile ilgili rakamlar tek tek hesaplanmaya başlandı. Memur maaş katsayısındaki yükseliş, yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara sağlanan maaşları da artıracak. Bu kapsamda merakla beklenen 2023 Ocak zammı ile beraber 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, kronik hasta yardımı ve engelli aylığı gibi destek tutarlarına da zam gelecek.

Gram altın 900 lira mı oluyor? Tekrar o günlere dönüyor muyuz? Türkiye’nin ünlü ismi açıkladı!

Emeklileri bayram ettirecek karar geldi! Vakıfbank, Ziraat ve Halk Bank, peş peşe açıkladı! Kimliğini kapan koştu!

Asgari ücret 8 bin 690 lira mı oluyor? Flaş açıklama! Yüzde 58 artış!