Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç lira olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına gelecek zam merakla beklenirken, memur maaş katsayısındaki yükselişle yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşların kaç TL olacağı da araştırılıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası kaç lira olacak?Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekliler dört gözle yapılacak bu zammı bekliyor

2023 Ocak ayında asgari ücrete, memur ile emekli maaşlarına zam gelecek. Milyonlarca asgari ücretli çalışan, memur ve emekliler dört gözle yapılacak bu zammı bekliyor. Memur maaş katsayısında yaşanacak artış, yaşlılara, engellilere, hasta ve çocuklara verilen maaşlara da yansıyacak. Bu kapsamda, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası gibi sosyal desteklerde zamlanacak. 

Devlet tarafından, ihtiyaç sahibi olan vatandaşlar için sosyal destek ödemeleri yapılıyor. Birçok sosyal yardım desteğinde ödemeler yükseltildi ve kapsamlar genişletildi. Sosyal destek ödemelerinde artışlar devam edecek..

Emekliler bayram edecek! Ziraat, Halkbank ve Vakıfbank'ın emekli kampanyası peş peşe açıklandı! 

1.250 lira destek parası veriliyor! Ödemeleri PTT’den alabilirsiniz! Aile Destek Ödemeleri ne zaman yatacak?

Motorine bir zam daha geldi! Hemen yeni fiyatlara bakın! Opet, PO, BP, Total, Shell 15 Ekim fiyat listesi

Altın fiyatları resmen göz göre göre eridi! Altını olanlar perişan! Acil bu rakamlara bakın! 15 Ekim altın fiyatları