Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammıyla kaç TL olacak? Maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber binlerce kişi 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına gelecek zammı merak etmeye başladı. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak 2023 zammıyla kaç TL olacak? Yeni maaşlar tek tek hesaplandı! Şimdi bakın!  Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına gelecek zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası da artacak

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce vatandaşa nakit desteği sağlanıyor. Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına gelecek zam sonrasında, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası da artacak. 

Asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak 2023 Ocak zammına ilişkin hesaplamalar sık sık gündem oluyor. Asgari ücretli çalışanlar, memur ve emekliler; Ocak 2023 zammı ile ilgili son dakika gelişmelerini ve yetkili isimlerin açıklamalarını merakla takip ediyor. 

Son dakika bilgilerine göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, asgari ücret ilgili yaptığı açıklamasında, 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyon dikkate alınarak, asgari ücretin 7 bin 500 TL'ye ulaşbileceğine hatta bu rakamı da aşabileceğine vurgu yaptı. 

TOKİ İlk Evim 2022 projesine en çok başvuru İstanbul'dan!

Memur maaş zammında kritik hesap! Ocak zamlı memur maaşını gören inanamadı! Hemen en düşük memur maaşına bakın!

Altın fiyatlarında Fed rüzgarı! Kritik seviye aşıldı! 1 gram bile altını olan çabuk koşun! 2 Kasım 2022 altın fiyatları