Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce nakit destek sunuluyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasına Ocak 2023'te zam yapılacak. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası yeni zamla kaç lira olacak? Tek tek yeni hesaplanan maaşlara bakın! Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarının ardından sosyal destek ödemelerine de zam gelecek

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası ile binlerce vatandaşa nakit destek sunuluyor. Milyonlarca kişinin merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarının ardından sosyal destek ödemelerine de zam gelecek. 

Asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak 2023 Ocak zammına ilişkin rakamlar bir bir hesaplanıyor. Asgari ücretli çalışanlar, memur ve emekli Ocak 2023 zam oranına ilişkin son dakika ayrıntılarını araştırıyor. Asgari ücrete gelecek zam için henüz kesin bir rakam gündeme gelmedi. 

Son dakika detaylarına göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, asgari ücrete ilişkin açıklamasında, 2. dönemde 6. Aydan sonraki enflasyonun göz önüne alınmasıyla asgari ücretin 7 bin 500 Türk Lirası olarak güncellenebileceğine, hatta bu rakamında üzerinde olabileceğine dikkat çekti.

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank peş peşe açıkladı! 81 ilde başvurular başladı!

TOKİ'ye 2023 bütçesinden 11.3 milyar TL kaynak ayrıldı! 

Eşi vefat eden kadınlara konut desteğinde son dakika! Başvuru şartları ve detayları açıklandı!

12 ay boyunca 1.250 lira alacaksınız! Hesaplara bir bir yatıyor! Aile Destek Programı 27 Ekim 2022