Kent Haberleri

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında 2023 zammı kapıda! Rakamlar tek tek hesaplandı!

Yeni yılın yaklaşmasıyla beraber binlerce kişi engelli aylığı, 65 yaş aylığı ve evde bakım parasına gelecek zammı merakla bekliyor. Peki, 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı Ocak 2023 zammıyla ne kadar olacak? Zamlı maaşlar tek tek hesaplandı. İşte detaylar...Milyonlarca vatandaşın merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan 2023 zammından sonra, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası da artıyor

65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası ile devlet tarafından binlerce vatandaşa nakit para desteği veriliyor. Milyonlarca vatandaşın merakla araştırdığı asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak olan 2023 zammından sonra, 65 yaş aylığı, engelli aylığı ve evde bakım parası da artıyor. 

Asgari ücret, memur ve emekli maaşlarına yapılacak Ocak zammı ile ilgili hesaplanan rakamlar sık sık gündemde yer alıyor. Asgari ücretli çalışanlar, memur ve emekliler; Ocak ayı 2023 zammına ilişkin son dakika gelişmelerini ve yetkili isimlerden gelen açıklamaları yakından araştırıyor. 

Yalı Çapkını nerede çekiliyor? Kirası 600 bin TL olan yalının sahibini öğrenince çok şaşıracaksınız!

Ziraat Bankası müjdeyi verdi! Promosyonlar o tarihte hesaplara yatacak! Hemen alacaksınız!

e-Devletten başvurun PTT'den 650 TL'yi hemen alın!

12 ay boyunca 1250 TL alacaksınız! Paralar hesaplara peş peşe yatacak! Aile Destek başvurularını kaçırmayın...