27 / 04 / 2024

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı müjdesi! Kimin maaşı kaç TL olacak?

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı müjdesi! Kimin maaşı kaç TL olacak?

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği için de Temmuz zammı müjdesi geldi. Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına kaç lira zam gelecek? İşte kalem kalem yeni zamlı maaşlar...



Milyonlarca vatandaş Temmuz zammında yaşanan son dakika gelişmelerini yakından takip ederken, 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi sosyal yardımlara da zam gelip gelmeyeceği merak konusu oldu. Emekli memur zamlarının haricinde vatandaşlara çeşitli nedenlerle sunulan sosyal yardımlarda senenin ilk yarısındaki enflasyon oranlarına göre zamlanacak.  65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım desteği gibi pek çok maaş için Temmuz zammı beklenirken, tüm dikkatler geriye kalan enflasyon verilerine çevrilmiş durumda. 

65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına Temmuz zammı müjdesi! Kimin maaşı kaç TL olacak? 

Temmuz 2022 maaş zamlarına ilişkin son dakika bilgiileri gelmeye devam ederken, detaylar da netleşmeye başladı. Temmuz zammıyla birlikte evde bakım maaşı, engelli aylığı, hasta ve çocuk destekleri ile kıdem tazminatı tavanı da yükselecek. 

Peki 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığına kaç lira zam yapılacak? Kimin maaşı ne kadar olacak? 65 yaş aylığı, evde bakım desteği, engelli aylığı Temmuz zammıyla kaç lira olacak? İşte kalem kalem yeni zamlı maaşlar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön