30 / 06 / 2024

7 aydır kiraya verilemeyen evin kirası 21 bin TL'den 30 bin TL'ye çıktı!

7 aydır kiraya verilemeyen evin kirası 21 bin TL'den 30 bin TL'ye çıktı!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, 7 aydır kiraya verilemeyen evin fiyatının 21 bin TL'den 30 bin TL'ye yükseltilmesi tepki çekti. İşte 153 bin takipçili Triger Osman isimli kullanıcı, X sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım...



Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken yüksek kira artışları da son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.

Yüzde 25 zam sınırına takılan ev sahipleri konu ile ilgili şikayetlerini dile getirirken, kiracılar ise hem yüksek kira bedellerinden hem de ev bulamamaktan dert yanıyor. 

Kiralarda yaşanan fahiş artışlar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alırken, 153 bin takipçili Triger Osman isimli kullanıcı resmi X hesabı https://twitter.com/TrigerOsman üzerinden çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. 

Triger Osman paylaşımında 7 aydır kiraya verilemeyen evin fiyatının 21 bin TL'den 30 bin TL'ye yükseltildiğini belirtti.

Triger Osman'ın paylaşımı şu şekilde:

Zemin kat 55 m2 evi 7 aydır kiraya verememiş, 21.000 ₺’den 30.000 ₺’ye çekmiş. 

Fiyatı normal mi ?


Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili neler söyledi? İşte Triger Osman'ın paylaşımına gelen yorumlar...

Kurbanlık fiyatları 2 senede yüzde 566 zamlandı! 2022'de 15 bin TL olan büyükbaş hayvan fiyatı şimdi 100 bin TL'yi aştı!

Orhan Pamuk'un Beyoğlu'nda kaçak inşaat mücadelesi: İnşaatın durdurulmasını istedi!

KİPTAŞ'tan müjde! Ali Kurt resmen tarih verdi!


Geri Dön