28 / 04 / 2024

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.



Euro/TL kuru ve dolar/TL kuru yatırımcıların en çok merak edip araştırdığı konular arasında geliyor.  Merkez Bankası'nın politika faizini piyasa beklentilerinin üzerinde, yüzde 25'e yükseltmesinin ardından, dolar ve euroda düşüş görüldü. Haftanın dördüncü işlem gününde dolar kuru yüzde 0,19 düşüş yaşarken 26,84 liradan işlem görüyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı
7 EYLÜL PERŞEMBE EURO/TL NE KADAR? EURO BUGÜN KAÇ LİRA? GÜNCEL EURO ALIŞ SATIŞ FİYATI...

7 Eylül Perşembe güncel Euro alış ve satış fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Euro/TL kuru 28,69 liradan alınıp 28,75 liradan satılıyor. Bugün euro/TL kuru yüzde 0,35 düşüş yaşadı.

Euro dolar paritesi ise yüzde 0,16 değer kaybederek 1,0715 bandında hareket ediyor.  

Dolar/TL kuru ise güne değer kayıpları ile başladı. Aşağı yönlü hareket eden dolar/TL kuru  26,81 liradan alınıp, 26,84 liradan satılıyor. 

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

KÜRESEL PİYASALARDA SON DAKİKA GELİŞMELERİ!

ABD’de güçlü hizmet verilerin ardından Fed’den faiz artışı beklentileri artmaya devam ediyor.
Bazı Fed üyeleri ilave bir faiz artışının gerekli olabileceğini belirtti.

Çin Merkez Bankası yuanı beklentilerden güçlü bir seviyede sabitledi. Avustralya, Çin ve Güney Kore’de hisse senedi endeksleri genel olarak konut sektörü hisseleri öncülüğünde düşüş kaydetti.

Temmuz ayında yüzde 14,5 azalan dolar cinsinden ihracat, Ağustos ayında yüzde 8,8 ile yüzde 9’luk düşüş beklentisinin altında bir oranda geriledi. Aynı dönemde ithalat yüzde 7,3 düştü.

Gram altın için yeni güzergah belli oldu! İslam Memiş'ten net tarih geldi! Altın yatırımcıları bekleyin

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz dolar için rakam verdi: 47 lirayı görecek!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön