Kent Haberleri

7 Mayıs 2023 Pazar Euro ne kadar? Euro kaç TL?

Mevcut uygulamalarında değişim beklentisi sebebiyle piyasalarda yakından takip edilen 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kalırken Euro'nun ne seyir alacağı merakla takip ediliyor. Peki, 7 Mayıs 2023 Pazar Euro ne kadar? Euro kaç TL?Dalgalı seyrine devam eden Euro'nun haftanın son iş gününde ne kadar olduğu araştırılıyor

Sçim öncesi ve sonrasında Euro'nun ne kadar olacağı yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merakla takip ediliyor.

Dalgalı seyrine devam eden Euro'nun haftanın son iş gününde ne kadar olduğu araştırılıyor. Yatırımcılar "Ero ne kadar, Euro düştü mü, yükseldi mi? Euro kaç seviyesinde? sorularına yanıt arıyor.

Öte yandan piyasa uzmanları Euro'ya ilişkin tahminlerde bulunmaya devam ediyor. Peki, 7 Mayıs 2023 tarihinde euro ne kadar oldu? İşte detaylar....

AVRUPA MERKEZ BANKASI'NIN FAİZ KARARI BELLİ OLDU!

Piyasalarda bu hafta kritik gelişmeler yaşandı. Merkez Bankaları peş peşe faiz kararlarını açıkladı. Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası (Fed), perşembe günü ise Avrupa Merkez Bankası (ECB) faiz kararını peş peşe duyurdu.

ECB beklenildiği üzere 25 baz faiz artırımına giderek politika faizini yüzde 3.75'e çıkardı

Başkan Lagarde artırım hızında vites düşürülse bile henüz durma noktasının uzağında olunduğunu vurguladı.

EURO NASIL SEYİR EDECEK?

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in dolara ilişkin yaptığı açıklama büyük ses getirdi. Doları yatırım aracı olarak görmediğini ifade eden Memiş, eurounun daha çok kazandıracağını belirterek yatırımcılara euro alın tavsiyesinde bulundu.

Memiş euronun yaz ayında sıçrama yaşayacağına vurgu yaparak; "Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" diye belirtti.

Euro dolar paritesinin 1,09'a kadar çıkacağına vurgu yapan İslam Memiş, orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı olacağını ve yaz aylarında euro'nun 1,15'e kadar artacağını kaydetti.

Peki, Euro/TL 7 Mayıs'ta ne kadar oldu? Euro kaç lira? İşte 7 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? 7 MAYIS 2023

Euro/TL bugün yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru haftanın son gününe yükselişle başladı. Euro/TL kuru alış 22,39 TL, satış fiyatı ise 22,554 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0982 dolardan işlem görüyor.

Piyasalar alev alev! Dolarda yükseliş devam ediyor mu? Dolar bugün ne kadar, kaç TL? 7 Mayıs 2023 dolar/TL kuru...

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira?