İş Fırsatları

8 bin liradan başlayan maaşlarla binlerce personel alınacak! E-devletten hemen başvurun! İşte başvuru ekranı!

İş arayanların beklediği müjde Türkiye İş Kurumu'ndan geldi. İŞKUR'un resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlarda 8 bin TL'den başlayan maaşlarla personel alımı yapılacağı belirtildi.İş arayan kişiler İŞKUR personel alım sayfasına ilişkin detayları merak ediyor ve araştırıyor

Türkiye İş Kurumu merakla beklenen memur ve personel alımı ilan sayfasını her gün güncelliyor. İş arayan kişiler İŞKUR personel alım sayfasına ilişkin detayları merak ediyor ve araştırıyor. KPSS şartlı ya da şartsız pekçok alanda iş tanımı sunan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) güncel ilan sayfası haberimizde yer alıyor. 

Peki İŞKUR'un resmi internet sitesinden yayımlanan ilanlara nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Habertürk'ün aktardığına göre, İŞKUR personel alımı yapılırken aranan şartlar iş tanımına göre değişiyor. Resmi internet sitesinde yayımlanan bazı ilanlar en az 60 puan KPSS sınav şartı ararken bazı ilanlarda herhangi bir sınav koşulu bulunmuyor. Güncel personel ve memur alımı ilan sayfasında ünvan, nitelik, aranan şartlar, vardiya, öğrenim durumu gibi birçok konu belirtilmiş oluyor.  

İş arayan kişilerin İŞKUR internet sitesi üzerinden alım ilanlarına başvuru yapabilmesi için öncelikle İŞKUR kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor.  Detaylı bir sorgulama için; aranılan pozisyon, meslek, nitelik, beceri, firma adı, öğrenim durumu, iş yeri ünvanı, çalışma yeri gibi gibi bilgilerin aratılması gerekiyor. Bu aşamalardan sonra İŞKUR ilanları sayfası görüntüleniyor.

İŞKUR PROFİLİ OLUŞTURMA ADIMLARI

İş arayan kişilerin öncelikli olarak İŞKUR'un resmi internet sitesi olan "iskur.gov.tr" adresine giriş yapması gerekiyor. Daha sonra sağ tarafta bulunan "İnternet Şubesi"ne tıklanması gerekiyor. Daha sonra ise "E-Devlet" üzerinden giriş seçilerek açılan kayıt sayfasında "İş Arayan" bölümünden "Üye Ol" kısmına tıklanarak bilgiler eksiksiz şekilde dolduruluyor ve sözleşmeler kabul ediliyor. 

Tarım ve Orman Bakanlığı 1800 personel alımı başvuru şartları neler? Sakın kaçırmayın, hemen başvurun!

Polisevi hemen sınavsız mülakatsız personel alıyor! İlkokul, ortaokul, lise, üniversite mezunları sakın kaçırmayın!

Binlerce kişiye iş müjdesi! 30 bin kişilik istihdam için düğmeye basıldı!