Beyaz Eşya

8 çeşit kahve yapma özelliği bulunan Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesinin fiyatı belli oldu!

Philips, 8 çeşit kahve yapma özelliğiyle sınıfının en iyi espresso makinelerinden biri olan EP4346/70 tam otomatik espresso makinesini ürettiğini duyurdu. Kahve tiryakilerini çok sevindirecek bu haberin ardından bu ürünün teknik özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı.

Kahve tiryakileri için her an her yerde kahve içme alışkanlığına ilaç gibi gelecek bir ürün haberi geldi. Philips EP4346/70 tam otomatik espresso makinesi, 8 çeşit kahve yapma imkânı, kolay kullanımı ve leziz kahve keyfi fırsatıyla sınıfındaki diğer ürünlere göre adeta fark yaratıyor.

LATTE MACCHİATO DAHİL 8 FARKLI KAHVE ÇEŞİDİNİN TADINA VARIN

İçtiğiniz her fincan kahvenin keyfine varmak sizin elinizde. Tam otomatik espresso makineniz sert bir espresso'dan hafif bir cappuccino'ya kadar tüm kahveleri hiç zorlanmadan anında hazırlar.

 

EVDE TAZE DEMLENMİŞ İPEKSİ PÜRÜZSÜZLÜKTE CAPPUCCİNO

En beğendiğiniz bitki bazlı süt alternatiflerinizle de ipeksi pürüzsüzlükteki cappuccino'nun keyfine varın. EP4346/70 tam otomatik espresso makinesindeki siklonik köpürtme özelliğiyle LatteGo, yeterli miktarda yağ ve protein içeren çeşitli süt ve bitki bazlı alternatifleri mümkün olan en yoğun köpük tabakasına dönüşme özelliğiyle ön plana çıkıyor.

SEZGİSEL EKRAN İLE KAHVENİZİ KOLAYCA SEÇİN

Kullanımı kolay ekran ile lezzetli bir kahveye ulaşmanız artık çok basit. Taze çekirdeğinizin yoğunluğunu birkaç adımda istediğiniz gibi ayarlayabilir ve istediğiniz kahvenin keyfine varabilirsiniz.

PHİLİPS EP4346/70 TAM OTOMATİK ESPRESSO MAKİNESİNİN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

 

PHİLİPS EP4346/70 TAM OTOMATİK ESPRESSO MAKİNESİNİN FİYATI

AYRINTILAR İÇİN: https://www.hoover-home.com/

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Eylül 2023 tarihinde saat 05.36'da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 26.68 Türk Lirası, Euro 28.93 Türk Lirası, altının gramı ise 1663 Türk Lirası değerindedir.

Hoover MBC500UV 011 yatak temizleyicisi çıktı! İşte fiyatı ve teknik özellikleri...

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Grundig GDF 6501 bulaşık makinesi resmen dibi gördü! İşte GDF 6501 bulaşık makinesinin teknik özellikleri ve fiyatı...