GYO

8 firma eleman alacak

Aksan Yapı, Emta İnşaat, Stroer Kentvizyon'un aralarında bulunduğu 8 firma çeşitli departmanlarda eleman alacak

1. Eylül İnşaat, Mevcut ve kurulmakta olan yurtdışı ofislerinde(Bulgaristan, Ukrayna, Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan) görev alacak, İş geliştirme ve Temsil faaliyetlerini yürütecek, İngilizce ve Ülke lisansına hakim, tercihen inşaat mühendisi arıyor.
Yurtiçi ve yurtdışı Şantiyeleri için , bina. Baraj, yol, altyapı, boru hattı veya havaalanı inşaatlarında en az 10 yıl deneyimli; Proje müdürü, elektrik mühendisi, saha mühendisi, şantiye muhasebecisi, kamp amiri, kalite kontrol teknisyeni, toprak / beton formeni, asfalt işleri formeni, elektrik işleri formeni, şantiye şefi, teknik ofis mühendisi, harita mühendisi, topoğraf, alet operatörü, asfalt plenti operatörü, beton santrali operatörü, iş makinesi operatörü, iş makinesi tamircisi şantiye elektrikçisi
Ankara Merkez Ofisi için deneyimli; Makine ve lojistik müdürü, muhasebe müdürü, servis elemanı, insan kaynakları müdürü, sözleşmeler ve hukuk işleri müdürü, güvenlik elemanı alınacak.
İlgilenenler fotoğraflı özgeçmişlerini 12 ekim 2008'e kadar  insaateylul@gmail.com adresine referans kodunu belirterek gönderebilirler.
www.eylulinsaat.com
2.Entes Endüstri Tesisleri Dubai'deki bina inşaatı şantiyesinde görevlendirmek üzere; deneyimli, Proje Müdürü, Mimar, İnşaat Mühendisi, İnşaat Kısım Şefleri, Kalite Kontrol Mühendisi, Teknik Ofis Şefi, Makine Mühendisi, Elektrik Mühendisi, Emniyet Mühendisi, alacak.
İlgilenenler  referans kodlarıyla birlikte özgeçmişlerini  0212 217 65 60 no'lu faksa ve/veya basvuru@entes.com adresine gönderebilirler.
3.Stroer Kentvizyon, İstanbul merkez ofisinde görevlendirilmek üzere, Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun, Tercihen Audit şirketlerinin Outsource bölümlerinde çalışmış 2 yıl iş deneyimine sahip,  İnşaat Mühendisi, Elektrik Mühendisi, IT Yönetmeni/Dijital Medya, Teknik müdür, İş Sağlığı ve Güvenliği Müdürü, Muhasebe Elemanı alınacak.
Adaylar özgeçmişlerini, ilgilendikleri pozisyonu "subject/konu" bölümünde belirttikleri bir e-posta ile, 30 eylül 2008 tarihine kadar cv@stroer.com.tr adresine gönderebilirler.Pozisyon belirtmeyen e-posta dikkate alınmayacak.
4.Elegan Yapı, şantiyede görevlendirmek üzere engeli olmayan, deneyimli; Proje Müdürü, İnce İşler Müdürü, Mekanik Tesisat Sorumluları, Elektrik Tesisat Sroumluları, Saha mühendisleri, Proje Sorumluları alınacak
ilgilenenler özgeçmişlerini 0212 234 96 06 no'lu faksa yollayabilirler
5.Aksan Yapı, Üniversite mezunu, deneyimli, Autocad ve MS Office programlarını bilen; Proje Koordinatörü, İş Geliştirme Müdürü, Planlama ve Maliyet Kontrol Sorumlusu, Hakediş ve Sözleşme Uzmanı, Mimar, Kurumsal İletişim Uzmanı, Bilgi İşlem Uzmanı, İnsan Kaynakları Müdürü, arıyor
İlgilenenler özgeçmişlerini 0212 286 05 71 no'lu faksa ve/veya erdogan@aksanyapi.com adresine yapılması rica olunur.
6. Emta İnşaat, Iraktaki Amerikan üslerinde devam etmekte olan muhtelif projelerinde görevlendirmek üzere iyi derecede İngilizce bilen, İnşaat, Elektrik ve Makine Mühendisleri arıyor.
İlgilenenler özgeçmişlerini 0312 266 35 81 no'lu faksa ve/veya hr@emtains.com adlı adrese yollayabilirler.
7. Derin Yapı, Autocad ve MS Office programlarına hakim,deneyimi Mimar/İnşaat Mühendisi ve İnşaat Teknikeri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini sera@derinyapi.com.tr adresine yollayabilirler.
8.Ertaş İnşaat, Bursa Yenişehir şantiyesinde çalışacak tecrübeli Kesin Hesap ve Saha Mühendisleri alacak.
İlgilenenler özgeçmişlerini 0216 335 18 94 no'lu faksa ve/veya ertas@ertasinsaat.com adresine yollayabilirler.