06 / 05 / 2024

8 firma eleman avında!

8 firma eleman avında!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren 8 firma eleman arıyor



1- İlci Grup, Pamuklu Barajı Projesi için Mersin Şantiyesinde görevlendirmek üzere; üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, minimum 10-20 yıl arası tecrübeli, baraj, tünel, yol gibi projelerde deneyimli proje müdürü, Urfa Tünel Şantiyesinde görevlendirmek üzere; proje müdürüne bağlı çalışacak, fakültelerin ilgili Mühendislik bölümlerinden mezun, minimum 5-10 yıl arası tecrübeli, mühendis olan şantiye şefi, şantiyenin iş makinelarından sorumlu, bakım, onarım, hidrolik konularında tecrübeli, minimum 5-10 yıl arası tecrübeli makina şefi, keşif/metraj ve teklif hazırlama uzmanı, yönetici asistanı, yönetici asistan yardımcısı, personel uzmanı ve muhasebe elemanı arıyor.

Adaylarda aranan ortak özellikler yönetsel ve organizasyonel becerileri gelişmiş, ekibini geliştirebilen,  takım çalışmasına yatkın, dinamik, şirket politika ve prosedürlerine uyumluluk gösterebilecek, seyahate engeli bulunmayan, erkek adaylar için askerliğini tamalamış olmaları.
[email protected]

2- Tek Yapı, Ortadoğu pazarına dönük altyapı ve sanayi tesisi tekliflerinde ve planlamasında merkez ofislerinde çalışacak aktif, sorumluluk sahibi takım arkadaşları arıyor. Yurt dışı teklif planlama mühendisi olarak çalışacak adayların inşaat mühendisi veya mimar, 45 yaşını aşmamış, teklif ve planlama konularında en az 10 yıl deneyimli, insan ilişkileri güçlü, iyi derecede İngilice ve/veya Arapça bilen, yurt dışı seyahat engeli olmayan  kişiler olmaları isteniyor.
[email protected]

3- KVG Group yurtiçi şantiyelerinde çalışacak, gerekli durumda yurt dışı şantiyelerinde görev alabilecek makine mühendisi olan şantiye şefi alacak. Adayların konusunda en az 10 yıl tecrübeli, poliüreten izoleli çelik boru montajında tecrübeli, İngilizce yazışma ve rapor çıkarabilme özelliğine sahip, daha önce yabancı personel ile çalışmış olması isteniyor.
[email protected]

4- FMS-Machinery, en az 3 yıl sanayi yapılarında deneyimli, yurtdışı seyahat engeli bulunmayan, tercihen iplik, dokuma ve boyahane tesisi tecrübesi olan, tercihen İngilizce bilen inşaat mühendisleri alacak.
[email protected]

5- Çelik Çizgi, AutoCad ve ofis programlarını kullanabilen inşaat teknisyeni, mimar, ön muhasebe yapabilecek sekreter arıyor.
[email protected]

6- Yıldızlar SSS Holding, üniversitelerin inşaat mühendisliği bölümlerinden mezun, çelik konstrüksiyon ve betonarme yapıların statik hesaplarının yapılması ve projelendirilmesi konusunda deneyimli, satınalma konusunda en az 5 yıl tecrübeli, şirketi temsil yeteneğine sahip, dikkatli ve sorumluluk sahibi, iletişim yeteneği güçlü, titiz ve dış görüşüne önem veren, sonuç odaklı, disiplinli ve sistematik çalışan, analitik düşünme ve planlama yeteneği olan, takım çalışmasına yatkın, yurt içi ve dışı seyahat engeli olmayan,  Ankara  ilinde ikamet eden veya edebilecek, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış olan, konusu ile ilgili yazılımları iyi derecede kullanabilen inşaat mühendisleri arıyor.
[email protected]

7- Realty World Y&Y Gayrimenkul, Levent, Etiler, Ulus, bölgelerinde çalışacak gayrimenkul danışmanları arıyor.
[email protected]

8- Century21, gayrimenkul sektörüne ilgi duyan, maaşlı bir işle kazanamayacağı kadar yüksek kazanç hedefleyen, ikna kabiliyeti yüksek, kendine güvenen, prezentable, dinamik, hırslı, sabırlı, insan ilişkilerinde başarılı, sosyal, zaman planlamasını iyi yapan, düzenli, araştırmacı, takipçi, takım çalışması içinde uyumlu, Bahçeşehir ve yakın bölgesinde ikamet eden takım arkadaşları arıyor.

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön