28 / 04 / 2024

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...



Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün özel buluşma adresi olarak görülen İnşaat ve Konut Konferansı, 14 Ocak 2020 Salı günü Sheraton Grand Hotel İstanbul Ataşehir’de yapılacak. Yeni Şafak gazetesinden alınan habere göre, bu yıl sekizincisi gerçekleştirilecek konferansta inşaat sektöründeki gelişmeler, finansal çözümler, finansmana erişim alternatifleri ve modelleri, inşaat sektörünün SWOT Analizi, yapısal riskler ve deprem hasarları, faizlerin düşüşünün olumlu yansımaları, inşaat maliyetlerinin artışının olumsuz yansımaları, rekabet koşulları ve inşaat sektörünün piyasa dostu yapısal reformları konuşulacak.


Eventuum’un düzenlediği 8. İnşaat ve Konut Konferası’na katılacak konuşmacılar arasında Teknik Yapı ve İNDER Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Murahhas Aza Hasan Rahvalı, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ, FuzulEV Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, 24 Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Yeniay, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya, Fuzulyapı Yönetim Kurulu Üyesi, DEİK Türkiye – Ürdün İş Konseyi Başkanı Ömer Faruk Akbal, Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, TTMD Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar, MTMD Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Biner, GİSP Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Gümüş, İTÜ Deprem Mühendisliği Ana Bilimdalı Başkanı Doç. Dr. Beyza Taşkın gibi isimler bulunuyor.

 


Geri Dön