İş Fırsatları

85 bin personel alınacak! Hem de devlet kurumuna

Sağlık Bakanlığı tarafından müjdeli bir haber geldi. Bakanlık bünyesine 85 bin sağlık personeli katma kararı aldı. Bu nedenle vatandaşların gözü kulağı da olası iş fırsatlarına çevrilmiş durumda

Türkiye'de en önemli sorunlardan biri olarak işsizlik görülüyor. Bu nedenle vatandaşların gözü kulağı da olası iş fırsatlarına çevrilmiş durumda. Sağlık Bakanlığı'ndan gelen son haber ise bir nebze de olsa yüzleri güldürdü. 

Akşam saatlerinde güzel haber geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter üzerinden müjdeli haberi verdi. Bakan Koca, yaptığı açıklamasında “Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 bin yen çalışma arkadaşı” ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanlığı 85 bin yeni personel alıyor. İşte detaylar..

Bakan güzel haberi az önce Twitter üzerinden verdi. Görülmemiş bir büyüklükte kadro açıldığını duyura Fahrettin Koca şu paylaşımı yaptı:“Sağlıkta Beyaz Reform’a destek kuvvet, 85 Bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın”

KADROLAR HALA BELLİ DEĞİL 

Yapılan paylaşımı ve açıklamayı görenler, alımların hangi kadrolara yapılacağını merak ediyor. Sağlık Bakanlığı 85 bin kadrolu personel alımında alımların hangi kadroda olacağının şu anda belli olmayacağı belirtildi.