Genel

85 metrekare prefabrik ev kaç para? 1 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler yaşanan pandemi ve deprem riskinden dolayı son dönemde tercih edilen en popüler konut tiplerindendir. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!Kadastro cepheli imarsız olan arsalarda en fazla yüzde 5 imar izni bulunmaktadır

İMARSIZ TARLAYA PREFABRİK EV YAPILIR MI?

İmarı bulunmayan arsaya prefabrik konut yapılmasının temel kriteri, arsanın yola cephesinin bulunmasıdır. Kadastro cepheli imarsız olan arsalarda en fazla yüzde 5 imar izni bulunmaktadır. Bu bilgilere ek olarak imarsız arsaya maksimum 250 metrekare büyüklüğünde prefabrik konutlar yapılabilir.

İşte prefabrik evlere dair araştırılan diğer sorular ve onların yanıtları…

85 METREKARE PREFABRİK EV KAÇ PARA?

PREFABRİK EVDE SÜREKLİ YAŞANIR MI?

Bir prefabrik evin ömrü, çeşitli çevresel kriterlere göre değişkenlik göstermektedir. Bu değişiklik de ortalama olarak 40 ile 50 yıl arasındadır.

Prefabrik evlerin niteliklerine ve fiyat aralığına dair merak edilip araştırılan ayrıntılara; https://prefabrikevim.com/urun-kategori/kampanyali-prefabrik-evler/ internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz…

EDİTÖR NOTU: Bu haber 1 Mayıs 2023 tarihinde saat 00:41'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 19,4181 Türk Lirası, euro 21,4220 Türk Lirası, altının gramı ise 1.236,32 Türk Lirası değerindedir.