Kent Haberleri

9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!

Bankaların, vatandaşların artan nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve müşteri ağlarını genişletmek için sundukları 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyaları oldukça ilgi görüyor. Listede yer alan bankaların detayları ve kredi şartları haberimizde yer almaktadır. Ancak günümüzde bankalar, 60 aylık vadeli ihtiyaç kredisi sunmamaktadır

Yüksek enflasyon ve BDDK düzenlemelerinin etkisiyle, vatandaşların nakit ihtiyacı arttıkça, bankalar da müşterilerinin taleplerine cevap verebilmek adına ihtiyaç kredisi kampanyalarını güncellemektedirler. Ancak günümüzde bankalar, 60 aylık vadeli ihtiyaç kredisi sunmamaktadır. Bunun yerine, 24 ay vadeli ve 100.000 TL ve üzeri krediler sunmaktadırlar. Bu nedenle, son açıklanan liste ile 24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi veren bankaların hangileri olduğunu öğrenebilirsiniz.

 

 

Son zamanlarda enflasyondaki artışla birlikte, vatandaşların nakit ihtiyacı daha da arttı. Bankalar bu talebi karşılamak ve müşteri tabanlarını genişletmek için çaba gösteriyorlar. Son olarak bankalar, müşterilerine 24 ay vadeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi kampanyası sunmaktadırlar.

Vatandaşlar, ihtiyaçları doğrultusunda daha düşük ya da daha yüksek tutarlarda kredi başvurusu yapabilirler. Bankalar, her müşteri için özel olarak ihtiyaç kredisi limitleri belirlerler.

Bankalar genellikle, aylık taksit ödemelerinizin maaşınızın yüzde 50'sini geçmeyecek şekilde ihtiyaç kredisi sunarlar. Örneğin, aylık maaşınız 15.000 TL ise, maksimum 24 ay vadede, maaşınızın yarısı olan 7.500 TL'ye kadar kredi kullanmanız mümkün olabilir. Bu hesaplamaya göre, yaklaşık 160.000 – 230.000 TL aralığında ihtiyaç kredisi alabilirsiniz.

Bankaların müşterilerin nakit ihtiyacını karşılamak amacıyla sundukları ihtiyaç kredileri oldukça popülerdir. Bankalar da müşteri memnuniyetini artırmak için ihtiyaç kredisi kampanyalarını düzenli olarak günceller ve farklı vade seçenekleri sunarlar. Ancak enflasyon ve BDDK düzenlemeleri nedeniyle, 60 aylık vadeli ihtiyaç kredisi artık sunulmamaktadır. Bankalar, genellikle 100.000 TL ve üstü kredilerde 24 aylık vade uygularlar. İşte, ihtiyaç kredisi sunan bankaların 24 ay vadeli 100.000 TL kredi kampanyalarının listesi:

HANGİ BANKALAR 100 BİN TL KREDİ VERİYOR?

24 ay vadeli 100.000 TL ihtiyaç kredisi sağlayan bankaların güncel listesini sizler için derledik:

1 - Enpara

2 - ING Bank

3 - QNB Finansbank

4 - İş Bankası

5 - Akbank

6 - Garanti BBVA

7 - Denizbank

8 - Albaraka Türk

9 - Kuveyt Türk

Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Paraya ihtiyacı olan acil baksın!
Aile Bakanlığı'ndan flaş adım...Acil bakın hemen bu kadar para ödenecek!
Aile Bakanlığı'ndan 2023 Nisan ayı müjdesi! Flaş bir gelişme yaşandı... Aylık 8 bin 506 TL para ödemesi yapılacak!