Sektörel

9.Dubai Uluslararası Gayrimenkul Fuarı yatırımcıları bekliyor!

MIPIM 2013 Fuarından olumlu sonuçla dönen Türk Gayrimenkul sektörü dokuzuncu defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show (IPS) fuarı ve DUBAI Yıllık Yatırım (AIM) kongresi hazırlıklarına başladı

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2013 Fuarından olumlu sonuçla dönen Türk Gayrimenkul sektörü dokuzuncu defa düzenlenecek olan Dubai International Property Show (IPS) fuarı ve DUBAI Yıllık Yatırım (AIM) kongresi hazırlıklarına başladı.


Bu yıl 9.cusu düzenlenecek olan Dubai International Property Show Emlak ve Gayrimenkul fuarına geri sayım başladı. Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA), BAE Dış Ticaret bakanlığı ve BAE Yatırım bakanlığının onayı ve himayelerinde gerçekleşen fuar her yıl 100 ülkeden 300’ün üzerinde katılımcı ve 20.000 civarında profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaktadır.

Emlak ve Gayrimenkul sektör temsilcileri ile yatırımcı ve alıcıların buluştuğu 9,International Property Show fuarı Dubai Emlak Düzenleme Kurumu (RERA) tarafından akredite edilmiş ve onaylanmış bir fuardır. Fuar, Avrupa, Asya, Uzakdoğu ve Ortadoğu gibi çeşitli dünya bölgelerinden Gayrimenkul ve Emlak sektör temsilcilerine veya bu sektöre hizmet sunan firmalar için, Emlak Pazarlama firmaları, Proje Geliştiriciler, Özel ve Kurumsal Yatırımcıları bir araya getirmeyi amaçlamaktadır. Dubai’de, Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezinde düzenlenen Uluslararası Emlak Fuarı (IPS)’nin ilki 2005 yılında gerçekleşmiştir. IPS zaman içerisinde ziyaretçiler, yatırımcılar ve katılımcılar açısından başarılı bir yükseliş grafiği çizmiştir.   IPS 2013,  daha iyi yatırım ağı ve daha büyük müşteri grubu oluşturmak amacıyla 2011 yılında Yıllık Yatırım Toplantısı (AIM) ile birleşerek güçlü bir yatırım stratejisi ve gelişimi göstermiştir.

 

9.International Property Show fuarı (IPS 213) ve Dubai Yıllık Yatırım Kongresi (AIM 2013) Türkiye Satış Sorumlusu Yusuf HIZARCIOĞLU yaptığı açıklama’da; Fransa’da yapılan MIPIM 2013 fuarı ile birlikte ortaya çıkan olumlu sonuç, yaptığımız projelerin kalitesi ve Ekonomimizdeki istikrar ülkemize olan ilgiyi her geçen gün artırmaktadır. Türk ekonomisinde yaşanan istikrarlı seviye yabancı yatırımcı için Türkiye’nin diğer Avrupa ülkelerine göre bir adım öne çıktığını vurguladı. IPS 2013 fuarı ve AIM 2013 kongresi Türk firmalarına yeni yatırımlar konusunda büyük avantajlar sağlayacaktır.