Kent Haberleri

A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık fiyat listesi...

Kurban Bayramı'na kısa süre kala zincir marketler kurbanlık fiyatlarını duyurdu. Peki, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?Kurbanlık alacak vatandaşlar en uygun kurbanlığın nerede satışa sunulduğunu merak ediyor

Kurban Bayramı'nda geri sayım başladı. Kurbanlık alacak vatandaşlar en uygun kurbanlığın nerede satışa sunulduğunu merak ediyor. Kurbanlık pazarından değil de zincir marketlerden kurbanlık almayı düşünenler, A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyatları ne kadar, kaç TL?  sorusuna yanıt arıyor.

İşte A101, BİM, Migros, Carrefoursa kurbanlık fiyat listesi...

A101 KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

A101 kurbanlık fiyatlarını duyurdu. İşte A101 tarafından hazırlanan kampanya kapsamında yer alan kurbanlık fiyatları şu şekilde:

AYRINTILAR İÇİN:https://www.a101.com.tr/

CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Carrefoursa kurbanlık fiyatları belli oldu. CarrefourSA, Kurban Bayramı’nda vatandaşlara yüzde 100 yerli besi küçükbaş ve büyükbaş paketlerinden oluşan dört farklı seçenek sağlıyor.

Bu sene kurban fiyatlarında sakatat dahil; 

AYRINTILAR İÇİN: https://www.carrefoursa.com/

MİGROS KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

Migros'ta 2023 kurbanlık fiyatlarını açıkladı. İslami usullere uygun güvenilir kurban Migros'ta sloganıyla hazırlanan kampanya kapsamında yer alan Migros kurbanlık fiyatları: 

AYRINTILAR İÇİN: https://www.migros.com.tr/

BİM KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Haziran 2023 tarihinde saat 13:47'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 25.24 Türk Lirası, Euro 27.43 Türk Lirası, altının gramı ise 1558 Türk Lirası değerindedir.

Emekliler hemen bu hesaba göz atın! Hangi ayda başvuran daha yüksek maaş alıyor? Bir bir sıralandı! 

Kargolar 26 Haziran'da açık mı? Aras, PTT, MNG, Yurtiçi kargo Kurban Bayramı'nda çalışıyor mu?