Kent Haberleri

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı! İşte küçükbaş, büyükbaş kurbanlık...

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını peş peşe açıkladı. Peki, A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market kurbanlık fiyatlarını ne kadar, kaç TL?Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla hayvan pazarlarının yanı sıra perakende şirketleri de kurbanlıklarının fiyatlarını duyurdu

Zincir marketlerde kurbanlık satışına başladı.Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla hayvan pazarlarının yanı sıra perakende şirketleri de kurbanlıklarının fiyatlarını duyurdu.

A101, Migros, Carrefoursa ve Çağdaş Market'te satışı yapılan kurbanlık hayvanın kesim işlemleri, İslami usullere uygun olarak veteriner hekim ve din görevlisi gözetiminde, yasal mevzuat  ile standartlara uygun tesislerde yapılıyor.

Değişik kurbanlık paket seçenekleri bulunan zincir marketler, kredi kartına taksit veya peşin ödeme seçenekleri suağlıyor.

Kesimden sonra etleri özel ambalajlanmış paketlerde evlere teslim eden marketler üzerinden bağışta da yapılıyor. Peki, zincirmarketlerde kurbanlıklar ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

CARREFOURSA KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

CarrefourSA, yaklaşık 12-15 kilogramlık sakatat dahil "Kıvırcık Koç Kurban Paketi"ni 5.950 TL satıyor. Aynı paketin 16-19 kilogram aralığı ise 6.950 TL'den satışa sunuluyor.

Büyükbaş kurbanlıkta ise en düşük 20 kilogramlık bir hissenin fiyatı sakatat dahil 9.490 TL olarak belirlendi. Büyükbaş kurbanlık etlerini bayramın dördüncü günü teslim almak isteyen vatandaşlara ise özel indirim uygulanıyor. Bayramın son günü gerçekleştirilecek teslimat için hisse fiyatı 8.990 TL olarak belirlendi.

CarrefourSA, hazırlanan etleri marketlerden teslim edecek. Belirlenen şehirlerde internete özel olarak müşterilerin adreslerine ücretsiz teslim seçeneği de sağlıyor.

CarrefourSA, anlaşmalı bankaya ait kredi kartına vade farksız 12 aya kadar taksit imkanı da sunuyor.

A101 ve ÇAĞDAŞ KURBANLIK FİYATI

Bir başka zincir market olan A101, kurbanlık satışında farklı bankaların kartlarına peşin fiyatına 6 ve 10 taksit imkanı sağlıyor.

Market, en az 16 kilogramlık Karaman koçunu 6.590 TL'den büyükbaş kurbanlıkta en az 20 kilogram olan bir hisse fiyatını 8.590 TL'den satıyor. Firma, müşterilerine bağış seçeneği de sağlıyor.

Çağdaş marketler zinciri de Ankara içinde en az 17 kilogramlık küçükbaş kurbanlıkları 4.950 TL'den satışa sundu. Firma, kurbanlık kolisinin adrese teslimat bedelini ise 400 TL olarak belirledi.

MİGROS 2023 KURBANLIK FİYATI NE KADAR?

Kurbanlıkların satışına başlayan ve ücretsiz teslimat hizmeti sunan Migros, en az 12 kilogramlık kurbanlık koçu 5 bin 990 liradan, en az 16 kilogramlık kıvırcık koçu 6 bin 990 liradan alıcıyla buluşturuyor.

Firma, büyükbaş kurbanlıkta ise minimum 23 kilogram hissenin fiyatını 11 bin 990 lira olarak belirledi.

Migros, Money Bonus kredi kartı sahiplerine 500 lira indirim, anlaşmalı bankaların kredi kartlarına 6 -12 ay arasında değişen taksit imkanı sağlıyor.

Adrese ücretsiz teslim yapacak olan Migros, mağazadan alım seçeneğinin yanı sıra hayır kurumlarına bağış olanağı da tanıyor, bağış yapılacak kurbanlık fiyatlarında da indirim uyguluyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika İstanbul depremi açıklaması: 4 milyon kişi riskte!

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı!