Perakende

a101.com.tr'de GarantiPay ile ilk 750 TL’lik alışverişe 75 TL bonus hediye

A101’in mobil uygulaması üzerinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar GarantiPay ile yaptığınız ilk 750 TL’lik harcamanıza 75 TL bonus hediye ediliyor. Peki gelelim GarantiPay ile kazandıran kampanyanın detaylarına…  Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında GarantiPay ile a101

Kampanya 30 Eylül 2022 tarihinde son bulacak.  Kampanya kapsamında belirtilen tarihler arasında GarantiPay ile a101.com.tr'de yapacağınız ilk 750 TL harcamanıza 75 Türk Lirası bonus hediye edilecek. Kampanyadan ödemesini yalnızca GarantiPay ile yapan müşteriler faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler unutmayın, a101.com.tr siparişlerinde teslimat tarihi en geç 30 Eylül 2022 tarihi olması ve ön provizyon işleminin provizyona dönmesi gerekiyor. Teslimat sırasında net ödeme tutarı minimum 750 TL olan siparişler hediye bonus kazanabilecek. 

İLK 750 TL’LİK ALIŞVERİŞE BONUS HEDİYE

Aynı gün içinde yapılan her 750 TL’lik alışverişin sadece ilki kampanya kapsamında değerlendirilecek. Kampanyada 75 TL bonus kazandıktan sonra gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahil edilmeyecek. 

GARANTİPAY NEDİR?

GarantiPay; BonusFlaş kullanıcılarının internet üzerinden yapacakları alışverişleri kart bilgisi paylaşmadan hızlı ve güvenli olarak tamamlamalarını sağlıyor.

GARANTİPAY İLE NASIL ÖDEME YAPACAKSINIZ?

Peki GarantiPay ile nasıl ödeme yapacaksınız? İşte adım adım ödeme yöntemi: 
www.a101.com.tr’de alışveriş yaptıktan sonra ödeme sayfasına geldiğinizde ödeme seçenekleri arasından GarantiPay'i seçmeniz gerekiyor. Daha sonra ise açılan ekranda Garanti BBVA'da kayıtlı telefon numaranızı ya da TC Kimlik numaranızı girin. Cep telefonunuza BonusFlaş'tan bildirim gelecektir, gelen bildirimi açarak veya doğrudan BonusFlaş ödemeler bölümünden işleminizi de görüntüleyebilirsiniz.

HER MÜŞTERİ KAMPANYADAN BİR KEZ FAYDALANABİLİR

Kampanya müşteri bazındadır yani bir müşteri kampanyadan sadece 75 TL bonus kazanabilir. A101.com.tr’den sipariş ettiğiniz ürünün iptali ya da iade işlemi halinde hediye bonus yüklemesi de yapılmayacak. 

EK KART VE SANAL KARTLAR DA KAMPANYAYA DAHİL

Bu kampanya başka indirim ya da kampanyalarla birleştirilebilir, kampanyaya ek kart ya da sanal kart dahildir.  Kampanyaya Garanti Bonus, Garanti Bonus Business Card, Paracard, Easy, Flexi, Bonus Flexi, Bonus Genç kredi kartlarının da dahil olduğunu belirtelim.

Ayrıntılar için tıklayır  a101


Editör notu:  Bu haber 05.40 saatinde yazılmış olup, güncel dolar kuru 18,26 TL'dir. Euro kuru 18,32 TL, altının gramı ise 983.47 TL'dir. 

Emekli promosyonlarında zam depremi! Akbank, Ziraat, Garanti resmen açıkladı!

Google’dan araç sahiplerini kurtaracak güncelleme

Asgari ücrette 2023 yılı zammı! Yeni rakamı o isim açıkladı!