Teknoloji

A101’de iPhone 14 Plus sürprizi! “Aldın Aldın” kampanyasında şok indirimle satışta!

Apple iPhone’un son dönemde en popüler modellerinden iphone 14 Plus, A101’de satılmaya başlandı. İphone’un en yenilerinden ve üstün özellikleriyle ortaya çıkan telefon, üstelik A101’e özel büyük bir indirimle tüketiciye sunuluyor. Marketin web sitesinde “Aldın Aldın” kampanyasına dahil edilen efsane iPhone 14 Plus, üstelik akıllı telefonun meraklılarını havaya uçuracak şok indirim oranıyla satışa sunuluyor

A101 marketler zinciri, iPhone tutkunlarını çok sevindirecek ürünün satışına başladı.

Marketin web sitesinde “Aldın Aldın” kampanyasına dahil edilen efsane iPhone 14 Plus, üstelik akıllı telefonun meraklılarını havaya uçuracak şok indirim oranıyla satışa sunuluyor.

Tüketiciye sunduğu uygun fiyatlı ürünlerle vatandaşların çok tercih ettiği marketlerden A101, Apple iPhone 14 Plus’ın 512 GB kapasiteli telefonunu vatandaşlarla buluşturuyor.

iOS 16 işletim sistemine sahip cihazın A15 Bionic Çip işlemcisi bulunurken, jiroskop, barometre, yakınlık sensörü, pusula, ortam Işığı Sensörü, İvmeölçer, tarayıcı, LIDAR (Light Detection and Ranging)  gibi pek çok cazip özelliği bulunuyor.

EKRANI YÜZDE 21 DAHA BÜYÜK

Önceki iPhone 14’lere göre yüzde 21 daha büyük ekranıyla iPhone 14 Plus, dev Super Retina XDR ekranı, gerçek siyahlar ve parlak beyazlar için olağanüstü kontrast sunan OLED teknolojisiyle baştan çıkarıyor.

Renk doğruluğu özelliği bulunan yüksek çözünürlüklü cihaz ile tüm görüntüler çok daha gerçekçi ve net hale gelirken, True Tone özelliği, gözünüzü yormamak adına ekranı bulunduğunuz ortamın ışığına göre ayarlıyor.

Daha detaylı fotoğraflar ve görüntüler, adeta “daha renkli renkler” sunan cihaz, böylece  çok daha büyüleyici fotoğraflar çekebilmeye imkan veriyor. Yeni Ana kamerasıyla dikkat çeken cihaz, daha iyi görüntü işleme  özelliği nedeniyle tüm aydınlatma düzeylerinde, özellikle de loş ışıkta dahi muhteşem görünen fotoğraflar elde etmenize olanak tanıyor.

3.500 LİRALIK DEV İNDİRİMLE SATIŞA SUNULDU

Türkiye çapında faaliyet gösteren zincir indirim marketlerde bir süredir satılmaya başlanan teknolojik cihazlar tüketicilerden de yoğun ilgi gördü. Türkiye’nin 81 ilinde yaygın market ağı bulunan A101,  piyasada satışa sunulan otomobil ve iPhone 14 Plus gibi  bazı ürünleri de daha uygun fiyatlarla tüketicileriyle buluşturuyor.

Bunlardan online’da satışa sunulan iPhone 14Plus 512GB piyasada ve farklı teknoloji marketlerde  ortalama 44 bin 900 TL’ye satın alınabilirken, A101’de 41.999 TL’lik indirimli fiyatıyla tüketiciye ulaşacak.

Araç sahiplerine müjdeli haber! Bu para size geri ödenecek!

Altını olan yaşadı!  Tarih verildi… 1.450 lirayı bulacak!

Hanımlar, bu destek ödemesi sadece size özel! Devlet 4.000 TL’yi doğrudan hesabınıza yatırıyor!