Kent Haberleri

A101'e elektrikli moped 9 taksitli uygun fiyatıyla satışa çıkıyor! A101'de Volta elektrikli moped ne kadar?

A101'in 25 Mayıs 202 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Katalogda Volta elektrikli moped dikkat çekti. Peki, A101'de Volta elektrikli moped ne kadar? İşte detaylar...Her hafta farklı ürünleri mağazasında satışa çıkaran A101 bu haftada renkli kataloğu ile dikkat çekti

A101'in "Aldın Aldın" kampanyasında Volta elektrikli moped uygun fiyata satışa sunuldu. Her hafta farklı ürünleri mağazasında satışa çıkaran A101 bu haftada renkli kataloğu ile dikkat çekti. Katalogda tekne, teknolojik ve dijital aletler, temel gıda malzemeleri, temel ihtiyaç ürünleri, elektrikli küçük ev aletleri, elektrikli mopet gibi pek çok ürüne yer verdi.

Volta elektrikli mopedi satın almak isteyen tüketiciler "Volta elektrikli moped ne kadar?, Volta elektrikli moped özellikleri neler?" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...

A101 VOLTA YICE MOPET ÖZELLİKLERİ NELER? 

Şehir içinde kullanımlar için ideal olan YIDE aracı, 1.500 wolt değerinde bir elektrikli motor ile beraber geliyor. Bu motor güçlü YIDE ile maksimum olarak 45 kilometre hıza kadar çıkabiliyorsunuz.

Taşıma kapasitesinin 153 kilogram olduğu bilinen motor gayet yeterli diyebileceğimiz bir ağırlığa sahip. Tabii ki motor özellikleri kadar menzil özellikleri de önemli. Seri 60V 12AH bataryasıyla beraber 42 kilometre menzil değeri sunuyor.

Ağırlık durumuna ve sürüş durumuna göre menzil değerinde farklılıklar olabiliyor.

Hidrolik disk frenlerinin kullanıldığı Volta YIDE moped modelinin 225/55-8 lastikleri ile dikkat çekiyor. Lastikler biraz büyük duruyor. Zaten görsellere baktıldığında da anlaşılıyor.

Ön kısımda bir dijital gösterge paneli yer alıyor. 3 farklı sürüş modu arasından geçiş yapmak ve diğer tüm bilgileri almak için dijital ekran kullanılıyor.

Diğer özellikleri ise şu şekilde;

Peki, A101'e elektrikli moped geliyor! A101'de Volta elektrikli moped ne kadar? İşte fiyat listesi...

AYRINTILAR İÇİN: https://www.a101.com.tr/

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Dul ve yetim aylığına da yeni zam gelecek mi?