16 / 05 / 2024

Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!


Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Erkan Okut ve Oğuz Okut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu.



Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Erkan Okut ve Oğuz Okut ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Esenler, Oruçreis Mahallesi, Tekstilkent Caddesi'nde kuruldu. 


Aagrega Zemin Çözümleri Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü açık ve kapalı alanlar ile bina gibi yapıların zemini, içi veya dışındaki yer ve duvarların kaplama, onarım ve düzeltme faaliyetlerinde bulunulması, mevcut beton zeminlerin silinerek parlatılması. (mermer, granit, karo, kaldırımtaşı, parke gibi ahşap zemin ve duvar kaplamalarının döşenmesi, temizlenmesi, silinmesi dahil) 2. Her türlü zemin çözümlemeleri ile bunların inşaatı bakım ve onarımı işlerinin yapımı bu işlerle ilgili her türlü malzeme, makine ve ekipmanın alım satımı ile imalatını yapmak. 3. Her türlü inşaat taahhüt ve montaj işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Her türlü inşaat malzemesinin alım ve satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. 4. Her türlü bina, tesis, park, spor salonu gibi alanlarda, meydan düzenlemesi, saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı, çatı tadilatı ve her türlü zemin işlerini yapmak. 5. Şirketin amacına uygun konularda iş yapmakta olan gerçek ve tüzel kişiler ile ortak girişimlerde bulunmak, gerekirse ortaklık kurmak, yine aynı kapsamda her türlü mali, ticari ya da idari tasarruf ve faaliyetlerde bulunmak, kurulmuş ya da kurulacak şirketlere iştirak etmek. 6. Şirketin amacına uygun konular ile ilgili her türlü taşınabilir ve taşınmaz mal satın almak, bunları işletmek, kiraya vermek, satmak, başkalarına ait taşınmaz malları ipotek ve kendi üstüne tescil ettirmek, ipotekleri fek ettirmek. 7. Şirketin iş konusu ile ilgili iç ve dış piyasalardan uzun, orta ve kısa vadeli krediler temin etmek, şirketin borç ve alacaklarına teminat olarak ipotek vermek ve almak.  



Geri Dön