Kripto Paralar

AB ülkeleri dünyanın ilk kapsamlı kripto kurallarını onayladı

Avrupa Birliği devletleri 16 Mayıs Salı günü, kripto varlıkları düzenlemek için dünyanın ilk kapsamlı kurallar dizisine son onayını vererek, İngiltere ve ABD gibi ülkelere yetişmeleri için baskı uyguladı.Kripto borsası FTX'in çöküşünden sonra kriptoyu düzenlemek, düzenleyiciler için daha acil hale geldi

Brüksel'deki bir AB maliye bakanı toplantısı, Nisan ayında onayını veren Avrupa Parlamentosu'yla karıştırılan kuralları onayladı.

Kripto borsası FTX'in çöküşünden sonra kriptoyu düzenlemek, düzenleyiciler için daha acil hale geldi.

İsveç Maliye Bakanı Elisabeth Svantesson yaptığı açıklamada, "Bugün kripto varlık sektörünü düzenlemeye başlama sözümüzü yerine getirdiğimiz için çok mutluyum" dedi. "Son olaylar, bu varlıklara yatırım yapan Avrupalıları daha iyi koruyacak ve kripto endüstrisinin kara para aklama ve terörizmin finansmanı amacıyla kötüye kullanılmasını önleyecek kuralların acilen uygulanması gerektiğini doğruladı."
Ayrıca , hizmet sağlayıcılar için kara paranın aklanmasının önlenmesi gerekliliklerini de belirler . Örneğin, kripto hizmet sağlayıcılarının, ilgili miktarlara bakılmaksızın işlemlerin gönderenleri ve alıcıları hakkında bilgi toplaması gerekecektir. Amaç, kripto işlemlerini daha genel olarak izlemeyi çok daha kolay hale getirmektir.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

Google, Aralık ayından itibaren etkin olmayan hesapları silecek

Hangi Apple Watch'un satın alınacağını nasıl seçersiniz?