29 / 04 / 2024

AB Yaşam Evleri ne zaman teslim?

AB Yaşam Evleri ne zaman teslim?

Firma: AB Grup İnşaat

Proje: AB Yaşam Evleri

AB Grup imzası ile inşa edilen AB Yaşam Evleri projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 ve 7+1 dubleks daire tiplerine yer veriliyor. Peki AB Yaşam Evleri ne zaman teslim edilecek?



AB Yaşam Evleri ne zaman teslim sorusunun yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. 147 adet daireden meydana gelen proje 6 katlı 3 blok olarak tasarlandı.


Toplamda 9 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen  AB Yaşam Evleri  Güneşli projesinde daireler 325 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


AB Yaşam Evleri Bağcılar projesi; Basın Ekspres Yolu ve Starcity AVM'ye 1 kilometre, sahil yoluna 5 kilometre, Atatürk Havalimanı ve E-5 Otoyolu'na ise 4 kilometre, Tem Otoyolu ve 212 AVM'ye ise 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de hayata geçirilen AB Grup AB Yaşam Evleri projesinde dairelerin yüzde 65'i satıldı. Toplamda 45 adet dairenin satışı devam eden projede 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor.


AB Yaşam Evleri ne zaman teslim?


Güneşli AB Yaşam Evleri projesinde daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Satış süreci devam eden projenin sosyal olanakları fitness salonu, sauna, çocuk oyun alanları, modern peyzaj alanları, kapalı otoparktan oluşuyor.


AB Yaşam Evleri Güneşli iletişim

Telefon: 0212 550 93 95 

Web: http://abgrupinsaat.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön