27 / 04 / 2024

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.



ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Fikret Aydoğan ve L.F. Albert Eeraerts ortaklığında kuruldu.

ABC Ön Üretim Modüller ve Çelik Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yürürlükteki mevzata riayet edilmesi kaydıyla her türlü ön üretimli modüler prefabrik sistemlerinin ve çelik yapıların üretimi ve inşaat işleri olup detayı aşağıdaki gibidir.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü barınma depolama korunma ve koruma ihtiyaçlarını karşılamak üzere her türlü çelik ve çelik elemanları her türlü öngerilmeli ve öngerilmesiz betonarme yapı elemanları uzay kafes sistem yapılar ile prejabrik yapı ve konut imali için gerekli tesisleri kurmak burada imal edilecek yapı elemanlarını ve ünitelerini inşaat sahasına taşımak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön