Kent Haberleri

ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

Amerikan finans piyasasını şoka uğratan son dakika gelişmesi yaşanıyor. ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın! Küresel piyasalar bu gelişme karşısında npozisyon arayışına girdi

Amerikan finans piyasası peş peşe gelen haberlerle şoka girdi. Küresel piyasalar bu gelişme karşısında npozisyon arayışına girdi. Tüm bu gelişmelerle birlikte altın fiyatları ne olacak? Altın yatırımcısı ne yapmalı? ABD'den gelen şok haber altını uçurdu! Peş peşe açıkladılar! Bu haberi okumadan altınlarınıza elinizi bile uzatmayın!

ABD'DEN GELEN ŞOK HABER ALTIN FİYATLARINI UÇURDU!

Küresel merkez bankalarının enflasyonla mücadele için faiz artırımlarına devam edeceğini açıklamasıyla birlikte düşüşe geçen altın fiyatları ABD'de ortaya çıkan banka iflaslarıyla birlikte resman uçtu.

Merkez bankalarının söylemlerini satın alan altın yatırımcıları bir iflaslarla başlayınca altına olan taleplerini artırmaya başladı. Ons altın 1894 dolar seviyesine kadar yükseldi.  Gram altın da ons altından aldığı desteklegGüne 1140 liradan başlarken şu sıralar 1147 liradan alıcı buluyor.

ALTIN FİYATLARI NE OLACAK? ALTIN YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Bu gelişmeler eşliğinde milyonlarca kişi altın fiyatlarına odaklandı. Ons altında 1900 dolara yeniden yükseliş beklentisi arttı. Ons altın için analistler 1897-1900 doları direnç olarak gösterirken 1871 ve 1856 doları da destek olarak görmeye devam ediyor.

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM!

Altın fiyatlarında son durum milyonlarca yatırımcının odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları altın alıp satacak yatırımcılar tarfından da merakla takip ediliyor. Milyonlarca kişi altın fiyatları bugün ne kadar, çeyrek altın kaç lira, yarım altın bugün ne kadar oldu, gremse altın kaç TL?'' gibi sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

 Ons altın fiyatı 1891 dolar, gram altın 1183 TL, çeyrek altın 1934 TL, yarım altın 3867 TL, tam altın 7704 TL, Ata altın fiyatı 7,900 TL, Atabeşli altın fiyatı 39,373 TL, gremse altın fiyatı 19,269 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın yükselecek mi düşecek mi? sorusuna son yanıt! Bu rakamı mıh gibi aklınızda tutun! Gram altın net bu kadar olacak!

Elimizdeki altınları bozduralım mı? Altının Piri İslam Memiş son fırsat dedi! Bu rakamı verdi, görenler tir tir titredi